Jennifer, ki je na začetku leta izdala nov singel If this isn't love, želi obrniti nov list v življenju. V težkih trenutkih ji pomaga ravno glasba. Foto: EPA
Jennifer, ki je na začetku leta izdala nov singel If this isn't love, želi obrniti nov list v življenju. V težkih trenutkih ji pomaga ravno glasba. Foto: EPA
Jennifer  Hudson
Jennifer se poleg z glasbo uspešno ukvarja tudi z igralstvom. Za vlogo v filmu Sanjska dekleta je prejela tudi oskarja. Foto: EPA

Temnopolta pevka in igralka, ki je za stransko vlogo v filmu Sanjska dekleta prejela oskarja, je v intervjuju za Entertainment Weekly dejala svojim oboževalcem, naj ne bodo žalostni zaradi nje, če ji želijo pomagati, da prebrodi to težko situacijo.

Oboževalci mi pomenijo veliko
"Nekega dne se mi je približala neka gospa in sem pomislila, zakaj si me ljudje želijo objeti, morda zaradi moje zgodbe? Ne želim, da se moji oboževalci počutijo slabo zaradi mene, zaradi moje družinske tragedije. Ne želim, da jočete," je povedala 27-letnica, ki je dodala, da si želi od njih raje kakšen nasmeh: "Ena najlepših stvari na svetu je zagotovo ljubezen, ki mi jo poklanjajo moji oboževalci."

Vera in glasba sta ji pomagali okrevati
V intervjuju za Entertainment Weekly je pevkin prijatelj iz otroštva Walter Williams III., ki je med drugim Hudsonin asistent, povedal, da še ni napočil čas, da Jennifer spregovori o tragediji, ki jo je doletela: "Dobro je, dokler je ljudje ne začnejo spraševati o tragediji. Grozna stvar se ji je pripetila, še vedno jo boli dejstvo, da njenih bližnjih ni več, toda ve, da je njena družina na boljšem mestu. Jennifer je močna in verjamem, da si bo opomogla. Vera v Boga in glasbo ji je pomagala v težkih trenutkih."

"Glasba je moje življenje"
Da ji je glasba pomagala v težkih trenutkih, je potrdila tudi Jennifer: "Petje je stvar, ki jo rada počnem. Ne morem biti brez dela, zadnjih pet let sem bila aktivna ves čas in tega ne nameravam spreminjati, ker bi znorela, če ne bi počela ničesar."

Tragedija v družini Hudson
V streljanju v Chicagu sta umrla mati in brat ameriške pevke in z oskarjem nagrajene igralke Jennifer Hudson, nekaj dni pozneje pa so v ukradenem avtomobilu odkrili še umorjenega sedemletnega nečaka Juliana Kinga. Za umore so obtožili 27-letnega Williama Balfourja, Jenniferinega svaka.

D. S.