Vincent in Tina sta zaljubljena do ušes ... Foto: Reuters
Vincent in Tina sta zaljubljena do ušes ... Foto: Reuters

Par je novico razkril ob vstopu v novo leto, na Instagramu sta delila video in fotografijo, kjer je še kako opazen nosečniški trebuh, saj je Tina na videu v kopalkah, na fotografiji pa je odvrgla vsa oblačila, prsi pa si prekriva s klobukom.

Govorice o nosečnosti so krožile že nekaj časa, igralec in manekenka pa sta se jih odločila potrditi na počitnicah v brazilski zvezni državi Bahii.

Par, ki se je zaljubil leta 2016, je svojo zvezo okronal avgusta lani na zasebni ceremoniji v svoji domovini.

Avgusta sta se pojavila tudi na naslovnici italijanskega Vanity Faira. V pogovoru je zvezdnik Črnega laboda in Oceanovih 12 povedal, da si ni mislil, da se bo še kdaj poročil: "Mislil sem si: bil sem poročen, imam dve mali deklici, naredil sem, kar sem moral, zato bom zdaj sam. Bilo je zabavno, toda kmalu sem spoznal, da je moje življenje prazno. Nisem pričakoval, da bom koga spoznal, toda zgodilo se je. In ta ženska je precej mlajša, kot sem si kdaj predstavljal."
Takrat je še izrazil željo, da bi še enkrat postal oče: "Otroci so najčudovitejša bitja, kar jih obstaja." In želja se mu je uresničila.

To bo tretji otrok za igralca, z italijansko igralko Monico Bellucci, s katero je bil poročen deset let, ima dve hčerki ‒ 14-letno Devo in 8-letno Leonie.