Zagorela polt, dolgi nohti in živalski vzorci na oblačilih očitno le niso tako zapeljivi, kot je prepričana Snooki. Foto: MTV
Zagorela polt, dolgi nohti in živalski vzorci na oblačilih očitno le niso tako zapeljivi, kot je prepričana Snooki. Foto: MTV

Miniaturna (v višino meri le 1,45 metra) 23-letnica iz MTV-jevega resničnostnega šova o razvratu mladih Američanov italijanskega rodu v hiši v New Jerseyju je dobila kar 41 odstotkov glasov bralcev v raziskavi opravljive spletne strani omg! Yahoo o tem, zmenek s katerim zvezdnikom za valentinovo bi bil največja nočna mora. Nicole Polizzi, to je Snookijino pravo ime, se je za petami znašla Paris Hilton.

Justin Bieber se je odrezal le malo bolje, saj bi bil zmenek s 16-letnim kanadskm popslavčkom kar za tretjino anketirancev prava nočna mora. Najstnik se je odrezal celo slabše od hollywoodskih "porednih fantov" Charlieja Sheena in Mela Gibsona. Igralca sta se uvrstila na četrto in peto mesto raziskave, ki so jo pri omenjeni spletni strani izvedli med 2.002 Američani, starimi med 18 in 64 let.

Med izbiro za sanjski zmenek z zvezdnico sta se na vrhu znašli Jennifer Aniston in Angelina Jolie, Johnny Depp in Brad Pitt pa sta kraljevala med moškimi zvezdniki. Lezbijke bi najraje šle na zmenek z Angelino Jolie, geji pa z Ryanom Reynoldsom.

Iz Snooki so se v epizodi, posvečeni popkulturni fascinaciji z New Jerseyjem, norčevali tudi ustvarjalci animirane serije South Park.