"Večer je bil vse, o čemer sem sanjala." Foto: Reuters

Jennifer Lawrence je v oddaji prevzela vlogo voditeljice, kot sogovornica pa se ji je pridružila Kim Kardashian. Ob posebni priložnosti ji je tako lahko zastavila najrazličnejša vprašanja, prvo izmed njih pa je bilo, ali se ji zdi naključje, da je žena Reggieja Busha videti skoraj popolnoma enako kot ona.

Čeprav je bil pogovor poln najrazličnejših razkritij, pa po poročanju ameriškega tabloida People nobeno ni bilo tako smešno oziroma sramotno kot tisto, ko se je Lawrence pred dvema tednoma Kardashianovim pridružila na večerji. "Spila sem pet martinijev in se znašla v omari Kris Jenner," je dejala in dodala, da je bil večer čisto vse, o čemer je že dolgo sanjala.

Kim Kardashian je njeno zgodbo potrdila in dodala, da je igralka v omari zahtevala, da z možem Kanyejem Westom ustvarita poseben videz zanjo in jo oblečeta. "S Kris sta spili nekaj več pijač, kot bi bilo po mojem okusu." Ob tem je Lawrence poudarila, da je izbrala čudovita oblačila. "Videti sem bila super."

"Rekla si, da se ne šališ. Zahtevala si, da pri izbiri oblačil pomaga tudi Kanye. Ugodila sem ti in ga šla poiskat, ko sem prišla nazaj, si bila čisto gola," je zgodbo v smehu povzela Kardashianova. "Zato sem se vrnila v pritličje in mu rekla, naj raje ne pride gor. Počutim se, kot da te zdaj res dobro poznam."