Datum poroke še ni znan in ga bosta pred mediji verjetno dobro skrivala. Foto:
Datum poroke še ni znan in ga bosta pred mediji verjetno dobro skrivala. Foto:

Zoe je po besedah prijateljev vesela, da bo skočila v zakonski stan s fantom, s katerim sta skupaj že deset let. Vsi prijatelji so poroko že nekaj časa pričakovali, medtem ko je bila javnost nekoliko presenečena, saj je svojega zaročenca skrbno skrivala pred javnostjo.

Igralka želi, da mediji spremljajo le njuno kariero in ne zasebnega življenja. Povedala je, da želi ljubiti življenje: "Rada bi bila kar najboljša hči, sestra, prijateljica in žena, saj, ko bom umrla, me ne bodo pokopali skupaj z mojim oskarjem." 33-letni zaročenec pa se ne more pohvaliti s tako bleščečimi vlogami kot zaročenka in mu gre bolje kot direktorju spletne strani My Fashion Database.

Kaj si bo Zoe zaželela za dekliščino?
Tudi prvi odziv soigralke iz filma Avatar Michelle Rodriguez na zaroko ni bil presenečenje: "Z njim bi se morala poročiti že davno." Michelle pravi, da par že zdaj dojema kot moža in ženo, saj sta že toliko časa skupaj.

Medtem ko Zoe in Keith počasi začenjata načrtovanje poroke, Rodriguezova že razmišlja, kje bo vključena ona: "Želim si priti na dekliščino. To bo zabavno." Morda si bo tudi Zoe zaželela kakšen striptiz prijateljice, tako kot Katy Perry.