Foto: AP
Foto: AP

"Ali si noseča ali si zelo predana igralka," je Kimmel vprašal Elisabeth Moss med pogovorom. "Obojega malo," je z nasmeškom odgovorila 41-letna igralka, ki je presenetila z nosečniškim trebuhom. Dodala je, da ima srečo, saj nosečnost dobro prenaša.

Igralka je zadnja leta zelo skrivnostna, kar zadeva zasebno življenje. Poročena je bila s komikom Fredom Armisenom, s katerim se je razšla leta 2011. S kom pričakuje otroka, ni znano.

V pogovoru za Marie Claire je leta 2019 potrdila, da ima partnerja. Nato je pojasnila odločitev, da razmerje ne bo v središču pozornosti: "Naučila sem se, da o tem preprosto ne govorim. Za koga je pravzaprav pomembno, ali sem s kom v zvezi ali ne? Nerada pripisujem temu tako velik pomen."

Leta 2022 je v pogovoru za revijo You pred 40. rojstnim dnem dejala, da si želi ustvariti družino: "Vsekakor si želim imeti otroke, saj me je zelo navdihnila moja mama. Z mano je opravila čudovito delo."

Igralka nastopa v nadaljevanki Deklina zgodba, ki se je v prvi sezoni začela kot ekranizacija antologijskega istoimenskega romana Margaret Atwood iz leta 1985. Za to vlogo je bila Elisabeth Moss letos nominirana za emmyja za glavno žensko vlogo v dramski seriji, a je nagrado na koncu dobila Sarah Snook iz serije Nasledstvo.

Zadnja, šesta sezona Dekline zgodbe prihaja na spored prihodnje leto.