Sarah Snook na premieri četrte in zadnje sezone serije Succession. Foto: AP
Sarah Snook na premieri četrte in zadnje sezone serije Succession. Foto: AP

V ponedeljek je 35-letna Avstralka na Instagramu razkrila, da se je z možem Davom Lawsonom razveselila prihoda novega družinskega člana. Objavila je fotografijo, na kateri skupaj s prvorojencem gledata veliki finale serije Nasledstvo.

Igralka v opisu fotografije ni niti z besedo omenila otroka, je pa delila misli ob koncu serije, ki ji je prinesla veliko prepoznavnost. "Težko je izraziti, kaj mi je ta serija pomenila ... Kraji, ki smo jih obiskali, ogromen talent vseh, s katerimi sem delala ... Srce se mi para, da je vsega konec."

"Pravkar sem gledala zadnjo epizodo zadnje sezone nečesa, kar mi je spremenilo življenje. In zdaj se je moje življenje znova spremenilo. Hvala za vso ljubezen in podporo," je dodala Snook, pri čemer je verjetno mislila na svojega otroka.

Igralka je prvič javnosti razkrila, da je noseča med premiero četrte in zadnje sezone omenjene serije, ko je bil nosečniški trebuh še kako viden.

Ob tem se je pošalila, da ji Shiv Roy, ki jo igra v Nasledstvu, nikakor ne more biti vzor, ko gre za materinstvo. "Ne vem, ali je družina Roy vzor družinskih vrednot. Mislim, da niso pravi naslov za nasvete."

HBO-jeva uspešnica
Nasledstvo se je za uspešnico izkazalo že s prvo sezono, po drugi sezoni je bilo ovenčano z emmyjem za najboljšo dramsko nadaljevanko, po tretji ji je veliki met uspel še enkrat.

Za igralske nagrade so redno nominirani praktično vsi člani igralske zasedbe, predvsem Brian Cox, Jeremy Strong, Nicholas Braun, Kieran Culkin, Matthew Macfadyen in Sarah Snook.

Nadaljevanka o obsceno premožni in poslovno krvoločni dinastiji Roy je uspešnica HBO-ja. Foto: AP
Nadaljevanka o obsceno premožni in poslovno krvoločni dinastiji Roy je uspešnica HBO-ja. Foto: AP