Par se je začel sestajati lansko jesen. Foto: AP
Par se je začel sestajati lansko jesen. Foto: AP

Svojo zaroko sta naznanila prek družbenega omrežja Instagram z videoposnetkom, v katerem je Cook posnel reakcijo svoje izbranke, ko ji je postavil vprašanje, ali bi se poročila z njim. "No, po skoraj dveh letih sem končno zbral pogum in jo vprašal, ali bi se poročila z mano.To je najboljša noč v mojem življenju, in mislim, da videoposnetek prikazuje dovolj nazorno, da je tudi Kaleyjin," je zapisal Cook pod posnetkom.

V posnetku 32-letnica pove: "Zaročena sva!" Nato pa je delila videoposnetek še na svojem Instagram profilu in zapisala: "Še vedno sem v solzah. Vsak del te noči je bil popoln, tako kot si ti, @mrtankcook. Za vedno te bom ljubila." Le nekaj ur pred zaroko je Cook objavil fotografijo, na kateri je svojo izbranko povlekel za nos sredi nakupovalnega središča, ko ji je pred nosom mahal s ponaredkom zaročnega prstana.

Pravega pa ji je dal med romantično večerjo ob svečah, ki jo je pripravil doma. Zvezdnica serije Veliki pokovci se je s Cookom začela sestajati lansko jesen (pred tem je bila 21 mesecev poročena s Sweetingom). Prvič sta se v javnosti pojavila septembra lani. Oba pa povezuje ljubezen do konj.