Prikupna zmagovalka Bitke talentov se na Emo podaja s skladbo Dež. Foto: Mimi Antolovič
Prikupna zmagovalka Bitke talentov se na Emo podaja s skladbo Dež. Foto: Mimi Antolovič
Ninino pesem poslušajo tudi Kitajci

Zadnja v vrsti tekmovalcev iz Bitke talentov, ki se bo predstavila na Emi (pred njo sta na Emi tekmovala in zmagala že Omar Naber in Anžej Dežan), pravi, da je bilo morda še dobro, da njena nagrada za zmago na glasbenem tekmovanju v oddaji Spet doma ni bila ravno Ema - za razliko od prvega zmagovalca "bitke" Omarja, ki se je uvrstil na tekmovanje z zmago.

"Mogoče sem zdaj malo bolj izkušena glede nastopanja, tako da sem vesela, da grem zdaj prvič na Emo," pravi simpatična Dolenjka, ki se s petjem ukvarja že od malih nog, vrata do uspeha pa ji je odprla prav zmaga na Bitki talentov.

V ospredju bo piljenje petja
Na Emo se je Pušlarjeva letos prijavila zato, ker si želi predstaviti novo skladbo Dež, ki se bo znašla tudi na njeni novi plošči, predvsem pa jo mika čar enkrat stati na odru Eme in se poskušati čim bolje uvrstiti. Seveda bo nekaj pozornosti posvetila videzu - pred kratkim si je pevka omislila večjo stilno preobrazbo -, Nina pa se bo posvetila predvsem pevski tehniki, saj je skladba precej zahtevna, kot pravi.

Sicer pa njeno glasbo Ni ona poznajo tudi na Kitajskem, v obliki priredbe pevke Amy. Je nekaj klicev iz tujine v primeru, da na Norveško odpotuje prav Nina, glede na števično kitajsko diasporo v Evropi torej že zagotovljenih?

Na desni si oglejte MMC-jev pogovor z Nino.
Na predstavitvi izvajalcev letošnje Eme v oddaji Spet doma pa je Nina, ki se zelo boji letenja, v gosteh pri Mariu obljubila, da bo v primeru zmage na Emi skočila v tandemu s padalom. Morda kar v Marievi družbi.
Ninino pesem poslušajo tudi Kitajci