Evrovizija
slice
"Najvznemirljivejšo Evrovizijo do zdaj" bo leta 2018 gostila Lizbona
Prestolnica premagala druga portugalska mesta, 26. julij 2017 ob 11:53 Prihodnje, 63. tekmovanje za pesem Evrovizije bo leta 2018 gostila Lizbona, so sporočili organizatorji. Finale bo 12. maja.
14
Ukrajini zaradi evrovizijskega spora grozi visoka kazen
5
30. junij 2017 ob 09:58 Ukrajini zaradi slabe organizacije letošnjega izbora za pesem Evrovizije ter odločitve, da ruskim predstavnikom prepove vstop v Ukrajino, grozi visoka kazen, so sporočili iz EBU-ja.
Evrovizijo vsaj za minuto videlo skoraj 780.000 ljudi
42
15. maj 2017 ob 19:36 Izbor za Pesem Evrovizije 2017, ki se je po dveh predizborih sklenil s sobotnim finalom v Kijevu, je na Televiziji Slovenija vsaj minuto spremljalo 779.400 posameznikov.
Video: Sedjuk z evrovizijskega odra v pripor, grozi mu zapor
14
15. maj 2017 ob 10:20 Ukrajinskemu novinarju Vitaliju Sedjuku, ki je znan po svojih potegavščinah na velikih dogodkih, za njegovo dejanje na letošnjem izboru za pesem Evrovizije grozi najhujša kazen doslej.
Evrovizija potrebuje Blanche
38
14. maj 2017 ob 20:52 Zmagala je glasba - najbolj pogost komentar po koncu 62. izbora za pesem Evrovizije. Naj temu dodamo, da je zmagala anomalija. Zmagala je najbolj prepričljiva zgodba.
Po Evroviziji: debele solze Bolgara, gola zadnjica in šok iz Izraela Vse oči so bile po koncu 62. izbora za pesem Evrovizije usmerjene v 28-letnega Salvadorja Sobrala. A ob slavju Portugalca je bilo - kot vsako leto - precej razočaranja.
65
Salvador Sobral: Zmaga ne bo spremenila mojih načrtov Pesem Amar Pelos Dois je prepričala tako strokovne žirije kot gledalce po celi Evropi ter 27-letnemu Salvadorju Sobralu in Portugalski prinesla prvo evrovizijsko zmago.
143
Žirije in gledalci enotni - evrovizijska zmaga Portugalski! Portugalski predstavnik Salvador Sobral je s pesmijo Amar Pelos Dois prepričal strokovne žirije in gledalce po Evropi in svoji državi priboril prvo evrovizijsko zmago.
752
Foto: Bolgar, ki je obiskal Krim, tri pesmi istega avtorja in TV-zaroka Po drugem evrovizijskem predizboru je znan vrstni red nastopov v sobotnem finalu. Na stavnicah prvi favorit za zmago ostaja Italijan, sledi mu Portugalec.
37
Prva javna evrovizijska zaroka in zadnjih deset finalistov Predstavniki Bolgarije, Belorusije, Hrvaške, Madžarske, Danske, Izraela, Romunije, Norveške, Nizozemske in Avstrije so zadnji potniki v sobotni evrovizijski finale!
213
Video: Deseterica, ki ji je uspelo v drugem polfinalu Bolgarija, Belorusija, Hrvaška, Madžarska, Danska, Izrael, Romunija, Norveška, Nizozemska in Avstrija je še zadnjih deset potnikov za sobotni evrovizijski finale.
10
Ker Samojlova ni smela v Kijev, se je vrnila ... na Krim Ruska pevka Julija Samojlova, ki so ji ukrajinske oblasti prepovedale vstop v državo in s tem udeležbo na Evroviziji, se je vrnila na "kraj zločina" - na Krim, kjer je nastopila na slovesnosti ob ...
45
Omar: "Spremenil ne bi niti sekunde svojega nastopa" Omar Naber je po spodleteli uvrstitvi na finalni večer Evrovizije dejal, da Slovenija pač ni država s 60 ali 80 milijoni prebivalcev, da bi lahko z ramo ob rami tekmovala z drugimi.
184
Video: Prvih 10 evrovizijskih finalistov je znanih Moldavija, Azerbajdžan, Grčija, Švedska, Portugalska, Poljska, Armenija, Avstalija, Ciper in Belgija so države, ki jih bomo v evrovizijskem finalu slišali še enkrat.
15
Slovenija brez evrovizijskega finala, Omar Naber obstal v polfinalu 18 izvajalcev se je zvrstilo na odru prvega polfinala Evrovizije v Kijevu. Le 10 pa jih je dobilo vstopnico za veliki sobotni finale, med njimi žal ni Slovenije.
546

Zabava
link
Nadiya Bychkova od septembra na BBC-ju: "Uživam vsak trenutek"
10
18. avgust 2017 ob 06:52 "Odnos do profesionalnih plesalcev je na neverjetni ravni. Vse temelji na spoštovanju, upoštevajo nas pri vseh odločitvah glede koreografij in celotne ideje nastopa," pravi o začetnih izkušnjah s ...
Več novic ...
Kazalo