"Uradno se skušam emancipirati. Pripnite se, ker tole bo tako ali tako postalo zelo javno, žal. Dobrodošli v moje življenje," je tvitnila najstnica.

Politično levo usmerjena Claudia se že vse poletje javno, prek družabnih omrežij, prepira s svojimi starši in udriha čeznje zaradi njunih konservativnih nazorov.

Na neki točki je celo prosila progresivno kongresnico Alexandrio Ocasio-Cortez, naj jo posvoji, tudi sicer pa na družabnih omrežjih redno izraža podporo gibanju za pravice temnopoltih Black Lives Matter ter se izraža proti policijskemu nasilju in Trumpovim politikam.

15-letnica je bila sicer v soboto še posebej aktivna na Twitterju, kjer je izlila vse svoje frustracije zaradi mamine službe v Trumpovi administraciji.

Kellyanne Conway Trumpu zvesto služi že vse od leta 2016. Foto: AP
Kellyanne Conway Trumpu zvesto služi že vse od leta 2016. Foto: AP

Conwayeva je namreč ena redkih, ki je članica Trumpove najožje ekipe že od samega začetka, in tista, ki pred mediji brani predsednikova stališča in dejanja.

Tudi z očetom se ne strinja

A Claudia ni kaj dosti bolj navdušena niti nad svojim očetom, pravnikom Georgeem Conwayem, čeprav ta po Twitterju redno udriha čez Trumpa in je soustanovil Lincoln Project, republikansko skupino, ki nasprotuje Trumpu.

Kellyanne in George Conway. Foto: AP
Kellyanne in George Conway. Foto: AP

"Kar pa zadeva mojega očeta, se politično ne strinjava niti v eni stvari. Po naključju imava zgolj oba dovolj zdrave pameti, ko gre za našega aktualnega predsednika. Nehajte ga poveličevati," je tvitnila.

"Mamina služba mi je uničila življenje"

Zapisala je tudi, da je bila njena mama v svojih kariernih odločitvah zelo sebična.

"Služba moje mame je bila tista, ki je uničila moje življenje. Srce parajoče je, da nadaljuje to pot ob tem, ko že leta opazuje svoje otroke, kako trpimo. Sebično. Gre ji samo za denar in slavo, dame in gospodje."

Claudiini tviti so poželi ogromno pozornosti in poobjav, dekle, ki ima na TikToku kar 615.000 sledilcev, pa se je zahvalila svojim somišljenikom za podporo in dejala, da ne obžaluje prav ničesar.