Pred sodnikom se mora zglasiti 8. februarja 2010 ob 10.30. Foto: AP
Pred sodnikom se mora zglasiti 8. februarja 2010 ob 10.30. Foto: AP
Brooke Mueller in Charlie Sheen
Par je v tem letu povečal svojo družino, rodila sta se jima dvojčka Max in Bob. Foto: EPA

Kot poroča People, je bil zvezdnik pripeljan v pripor zaradi obtožb o napadu druge stopnje, groženj in objestnosti. "Carlos Irwin Estevez, znan tudi kot igralec Charles I. Sheen, je bil po aretaciji aspenske policije pripeljan v koloradski zapor Pitkin County, kjer so ga po odvzemu prstnih odtisov zadržali v priporu," je za medije izjavil upravnik enote v Pitkin Countyju, Jeff Lumsden.

Zgodaj zjutraj so na policiji prejeli klic v sili v zvezi z nasiljem v družini. Pristojni so ob 11. uri dopoldne prišli na 320 West Hallam Street v Aspnu, kjer domujeta zakonca Sheen-Mueller, in aretirali igralca, medtem ko njegova žena Brooke Mueller ni bila odpeljana v bolnišnico.

Charlie po osmih urah na prostosti
44-letni igralec, sin Martina Sheena, je pristal v zaporu po domnevnem fizičnem napadu na svojo ženo. Tam je ostal borih osem ur, saj je po plačilu varščine v višini 5900 evrov odkorakal na prostost, čeprav bi moral ostati v priporu do zagovora pred sodnikom. Tako namreč določa koloradski zakon, ki s tem ščiti domnevno žrtev od svojega domnevnega napadalca.

Resničnost je lahko drugačna
Po priporu se je takoj oglasil Sheenov predstavnik za stike z javnostjo Stan Rosenfield: "Naj vas ne zavede prvi pogled. Ta in resničnost sta si lahko v nasprotju kot noč in dan. Vsem bo koristilo, da se ne dela prehitrih zaključkov." Charlie se mora pred sodnikom zglasiti 8. februarja 2010 ob 10.30.