Julia je pred kratkim podpisala pogodbo s kozmetičnim gigantom Lacomom in postala njihova ambasadorka. Foto: EPA
Julia je pred kratkim podpisala pogodbo s kozmetičnim gigantom Lacomom in postala njihova ambasadorka. Foto: EPA
Julia Roberts in družina
Julia je ljubezen svojega življenja, režiserja Dannyja Modera, spoznala na snemanju filma Mehikanka leta 2000. Dve leti pozneje sta se poročila, leta 2006 pa je Julia rodila dvojčka Hazel in Finna. Foto: Daily Mail

"Še nikoli ni bila tako lepa, kot je zdaj," zanjo trdi Garry Marshall, režiser filma Čedno dekle, ki je Julio ponesel med igralsko srenjo. "Veliko bolj je osredotočena in mirna ter predvsem ni preveč pod stresom. Prava mama je - zelo skrbna," je še dodal.

42-letna Julia sama sebe opisuje kot zaposleno mater. Skupaj z možem, režiserjem Dannyjem Moderom, skrbi za svoje tri otroke: petletna dvojčka Hazel in Finna in dveletnega Henryja. "Pogled na mojo družino je kot globok vdih. Počutim se zelo blagoslovljeno, da jih imam in jim poskušam vračati to hvaležnost vsak dan," je za revijo People povedala najlepša med najlepšimi. "Kadar pa sem pod stresom, mi je v veliko pomoč mož. Njegov smeh je najboljše zdravilo za moj stres," je še priznala Julia.

Igralskih podvigov za slavno mamico in ženo nikoli ne zmanjka. Avgusta bo tako v ameriške kinematografe prišel film, ki temelji na spominih pisateljice Elizabeth Gilbert. "Nič te ne more pripraviti na to, kako lepa je Julia Roberts. Vedno sije od znotraj kot magično bitje," je o igralki spregovorila Elizabeth.

Halle prva med veterani
Čeprav je Julia stara znanka lestvice revije People, obstaja še en lep obraz Hollywooda, ki je s štirinajstimi uvrstitvami daleč pred preostalo elito, in to ni nihče drug kot Halle Berry. Za njima si po številu pojavitev na seznamu skozi leta še sledijo večni šarmer George Clooney, igralka in pevka Jennifer Lopez ter Brad Pitt in Nicole Kidman. Od naštetih pa se je na letošnjo lestvico uvrstila le štiridesetletna mamica dvojčkov J. Lo.

Kdo sestavlja sedemnajsterico najlepših?
Poleg vsestransko nadarjene Jennifer so se letos na seznam prebili tudi številni mladi zvezdniki, kot sta pevec Justin Bleiber in igralec Robert Pattinson, lepotci, kot sta igralca Jake Gyllenhaal in Channing Tatum, in lepotice, kot so zvezdnica Avatarja Zoe Saldana, nekdanja "prijateljica" Jennifer Aniston in tudi pevka Katy Perry.

Prvih sedemnajst najlepših ljudi na svetu (Julia Roberts je predstavljena zgoraj) po izboru revije People si lahko ogledate spodaj.