Paris Jackson je bila stara komaj 11 let, ko je izgubila očeta, kralja popa Michaela Jacksona. Foto: EPA
Paris Jackson je bila stara komaj 11 let, ko je izgubila očeta, kralja popa Michaela Jacksona. Foto: EPA
Prince, Blanket in Paris Jackson
Prince, Blanket in Paris Jackson izredno čustveno govorijo o svojem pokojnem očetu. Foto: EPA

Novico je za Entertainment Tonight razkrila Parisina mati Debbie Rowe. Po njenih besedah se je njeni hčerki, s katero sta se v preteklih mesecih precej zbližali, zadnje čase nakopičilo veliko težav.

"Hvaležni smo vsem, ki mislijo na Paris v tem trenutku in spoštujejo zasebnost družine," je dejala Debbie.

Scott Miller iz losangeleške gasilske postaje je za ameriški People izjavil, da je oseba, ki je poklicala pomoč, dejala, da naj bi šlo za predoziranje s tabletami, TMZ pa piše, da naj bi si dekle pravzaprav prerezalo zapestja. To je potrdila tudi Parisina mati.

Neimenovani vir je za Us Weekly potrdil, da je Paris skušala storiti samomor, dodal pa je, da je bilo dekle zelo depresivno, na njeno stanje pa je vplivala četrta obletnica smrti njenega očeta, slavnega pevca.

Paris je nekaj ur, preden so jo z njenega doma odnesli na nosilih, na svojem Twitterju objavila delček verza iz skladbe Yesterday, uspešnice legendarne skupine The Beatles: "Sprašujete se, zakaj so solze slane? Včeraj so se vse moje težave zdele zelo daleč, zdaj pa kaže, da bodo tudi ostale."

"Želim, da je oče ponosen name"
Paris je pred kratkim razkrila, da bi se rada vpisala na medicinsko fakulteto in postala srčna kirurginja. "Želim si, da bi bil moj oče ponosen name. Želim pomagati ljudem," je dejala Paris in dodala, da si želi Jacksonovo posestvo Neverland spremeniti v okrevališče za bolne otroke.