Rihanno je s posestva pregnal irski kmet. Foto: EPA
Rihanno je s posestva pregnal irski kmet. Foto: EPA

Barbadoška zvezdnica je naletela na nerazumevanje kmeta Alana Grahama, ki je pevko prosil, naj snemanje prekine in zapusti njegovo posestvo. Njeno obnašanje se mu je namreč zdelo "neprimerno".

Snemanje pevkinega videa je potekalo v ponedeljek na posestvu 61-letnega Grahama v bližini Bangorja. Med snemanjem je imela zvezdnica na sebi le raztrgane kavbojke in majhen zgornji del bikinija, za kratek čas pa naj bi pozirala celo "zgoraj brez".

Na prizorišču snemanja se je zbrala množica radovednih mož in mladoletnikov. Graham, ki je zvezdnici dovolil snemati na svojem posestvu, nad "vročimi" prizori ni bil navdušen, poročajo tuje tiskovne agencije.

Kdo, Rihanna? Ne vem, kdo je to!
Globoko veren kristjan in oče štirih otrok je zato pristopil k Rihanni in ji pojasnil, da se mu zdi njeno obnašanje "neprimerno", in jo prosil, naj prekinejo snemanje. Kot je pozneje povedal za medije, je pevka razumela njegove pripombe. "Bila je zelo prijazna, rokovala sva se in se razšla v dobrih odnosih," je povedal.

Graham je priznal, da ko je pred dnevi privolil v snemanje, ni vedel, kdo je 23-letna pevka. Rihanna bo snemanje nadaljevala v severnoirski prestolnici Belfast, kjer bo imela v prihodnjih dneh tri nastope, poroča nemška tiskovna agencija dpa.