Michael Jackson je svoje tri otroke, Michaela Josepha - Princea, Paris Michael Katherine in  Princea Micheala - Blanketa vedno poskušal skriti pred svetom. Foto: EPA
Michael Jackson je svoje tri otroke, Michaela Josepha - Princea, Paris Michael Katherine in Princea Micheala - Blanketa vedno poskušal skriti pred svetom. Foto: EPA

"Pogovarjanje s Princeom je kot pogovor z Michaelom. Deček je pameten in zrel deček, ki je veliko bolj zrel kot njegovi vrstniki," je dejal družinski prijatelj, ki je dodal, da bo Paris sledila očetovim stopinjam, saj si želi postati pevka. Niti najmanj ne dvomimo, da se bo deklici velika želja uresničila, saj se je oziroma se še vedno z glasbo ukvarjajo nekateri člani družine Jackson.

Michaelovi otroci, ki živijo z babico Katherine v Kaliforniji, naj bi po besedah družinskega prijatelja imeli zdaj veliko bolj "normalno" življenje: "Všeč jim je, da jim ni treba nositi maske na obrazu. To je za njih nova izkušnja, saj so prej, kadar koli so šli ven, morali nadeti maske, spremljali pa so jih tudi številni telesni stražarji."

Babica, največja podpora
Poleg tega naj bi Michaelovi otroci, Paris, Prince in Blanket, v primerjavi s preteklimi leti veliko več časa preživeli s svojimi drugimi sorodniki. Družinski odvetnik Jacksonovih je dejal, da veliko podpore otrokom nudi tudi njihova babica Katherine, ki jih spodbuja in tolaži.