Lepa Nicole je Lewisa spremljala na večini pomembnih tekem. Foto: EPA
Lepa Nicole je Lewisa spremljala na večini pomembnih tekem. Foto: EPA
Jenson Button in Jessica Michibata
Britanski tabloidi budno spremljajo tudi romanco njihovega junaka Jensona Buttona z japonsko lepotico Jessico Michibato. Foto: EPA

Svetovni prvak iz leta 2008 - najmlajši v zgodovini F1 -, sicer predstavnik moštva McLaren, ki je prejšnji teden dopolnil 25 let, in 31-letna pevka sta v skupni izjavi za javnost zapisala: "Nicole Scherzinger in Lewis Hamilton potrjujeta, da sta se odločila iti vsak svojo pot. Odločila sta se, da se bosta osredotočila vsak na svojo kariero in ostala dobra prijatelja."

Hamilton in Scherzingerjeva sta se začela sestajati po "usodnem srečanju" na podelitvi MTV-jevih evropskih nagrad v Münchnu novembra 2007. Leto pozneje je bila Nicole ob Lewisu, ko je praznoval naslov svetovnega prvaka po zadnji dirki sezone 2008 v Braziliji.

Razmerje na daljavo terjalo davek?
Na Havajih rojena lepotica, ki je mednarodno slavo dosegla kot članica zasedbe Pussycat Dolls, je postala prava stalnica v svetu F1 in je bila s Hamiltonom tudi ob lanskih zmagah na Madžarskem in v Singapurju.

A septembra lani so se na veliki nagradi Italije začele pojavljati govorice, da ima slavni par težave, saj naj se Hamilton še ne bi želel ustaliti. Kljub izzivom razmerja na daljavo - Hamilton ima stalno bivališče v Švici, Nicole pa v Los Angelesu - je Hamilton trdil, da sta še vedno skupaj.

Hamilton naj bi se zdaj, ko je spet samski, osredotočil na kariero in si priboril "krono" nazaj od najhujšega konkurenta, rojaka Jensona Buttona, katerega spremljevalka, japonska manekenka Jessica Michibata, je po ugotovitvah otoških opravljivih medijev prav tako fotogenična kot Nicole ...