Znani igralec se na poročanja o sinovem zdravju še ni odzval. Foto: Reuters
Znani igralec se na poročanja o sinovem zdravju še ni odzval. Foto: Reuters

Vanessa Paradis in Johnny Depp sta se leta 1998 spoznala v Parizu. Depp je takrat snemal film Deveta vrata, leta 1999 pa sta dobila tudi že prvega otroka – hčerko Lily-Rose Melody, leta 2002 pa še Johna Christopherja 'Jacka' Deppa.

Paradisova naj bi premiero svojega najnovejšega filma A Knife in the Heart izpustila prav zaradi sinovega zdravja. "Vanessa se nam danes žal ni mogla pridružiti, odsotna je zaradi sinovih resnih zdravstvenih težav," je na predvajanju filma njeno odsotnost pojasnil režiser Yann Gonzales.

Zvezdnika sta bila par med letoma 1998 in 2012, oba njuna otroka pa sta odraščala zunaj kamer, saj so jima starši želeli zagotoviti mirno in normalno otroštvo. 19-letna Lily-Rose naj bi sicer želela postati manekenka, Jack pa ves čas ostaja zunaj žarometov, še poroča ameriški tabloid People.

Novica je sicer prišla v javnost kmalu po tem, ko je Depp v intervjuju iskreno spregovoril o težkih časih, ki jih preživlja. Njegovo premoženje, v 35 let dolgi karieri je zaslužil kar 650 milijonov dolarjev, pa je skoraj v celoti izpuhtelo. Po nekaterih podatkih naj bi igralec mesečno zapravil tudi po dva milijona evrov.