Namesto Camille se v Kelseyjevem objemu zdaj greje Kayte. Foto: EPA
Namesto Camille se v Kelseyjevem objemu zdaj greje Kayte. Foto: EPA
Kelsey Grammer
Kelsey ima iz prejšnjih zvez že štiri otroke. Foto: EPA

13-letni zakon Kelseyja, ki se je številnim vtisnil v spomin po vlogi dr. Frasierja Cranea, z nekdanjo playboyevo zajčico Camille Donatacci, se je končal julija z vložitvijo papirjev za ločitev. Zdaj pa Camille od njega zahteva preživnino v vrednosti 30 milijonov ameriških dolarjev (kar nanese okoli 23.500.000 evrov).

Zvezdnik nekdaj priljubljene serije Frasier je tik po naznanitvi ločitve govoril, da sta skupaj s Camillo preživela "čudovita" leta, toda nekaterih preprek v njuni romanci preprosto nista znala premostiti. "S Camille sva se že nekaj časa pogovarjala o možnosti, da se razideva. Naposled se je odločila, da zahtevo tudi vložil. Njeno odločitev spoštujem in ji ne želim nič slabega … Naj samo še povem, da sva s Camille delila nekatere prelepe trenutke v letih najinega zakona in bilo je nekaj težav, ki jih nisva znala rešiti," je takrat zapisal Kelsey na njegovem uradnem blogu.

Zmenki so prišli hitro na vrsto
Kelsey pa je ob tem še dejal, da ga ločitev ni odvrnila od spoznavanja novih žensk."Zagotovo bo prišel čas, ko bom se dobival z drugimi ženskami in pričakujem, da bo tudi Camille začela hoditi na zmenke. Upam, da bodo ljudje in mediji razumeli, da imava pravico nadaljevati najina življenja, kakor želiva," je razložil. In ta čas je prišel kaj kmalu, saj je v začetku tega tedna Kelsey naznanil, da pričakuje že svojega petega otroka s svojo novo ljubeznijo Kayte.

Novopečeni dedek presrečen
Par ni komentiral novice o zanositvi, se je pa zato oglasil od Kelseyja dve leti mlajši oče Kayte: "Ne vem, koliko časa sta že skupaj. Nisem ga še spoznal, se pa tega veselim. Tudi sam sem o veselem pričakovanju moje hčerke izvedel šele pred dnevi."