Hrana in pijača
(3)
Ocena novice: Vaša ocena:
Ocena 3.4 od 9 glasov Ocenite to novico!
Vegedeco Salad Cafe
Čokolada, jagoda in vanilija? Poskusite še enkrat! Foto: Instagram/Vegedeco Salad Cafe

Dodaj v

Foto: Slastne torte, ki vam nesramno lažejo v obraz, da so sladke dobrote

Japonsko obnorele neobičajne torte
19. marec 2017 ob 09:19
Nagoja - MMC RTV SLO

Če iščete načine, kako bi se pripravili do tega, da pojeste več zelenjave, je japonska gurmanka morda našla pravo rešitev. Zelenjavo namreč uspešno zakamuflira v tortice, ki so videti naravnost slastno.

Ko jih zagledate v izložbi v Vegedeco Salad Cafe v Nagoji, si na prvi pogled nikakor ne morete predstavljati, da te lepo okrašene dobrote živopisanih barv v sebi skrivajo kopico vitaminov in mineralov.

Misuki Moriyasu jih je začela izdelovati predlani, sama jih opisuje kot "zabavne za gledati, zabavne za jesti in polne veselja, ker so solati lahko dale novo podobo".

V zadnjem času so na Japonskem povzročile pravo mrzlico. "Videti so kot običajne torte, vendar so narejene izključno iz zelenjave. Lahko jih ješ za zajtrk, kosilo – zelo primerne pa so tudi za večerjo ob kozarcu vina," je pojasnila.

Primerne za vsakogar
"Biskvit" je izdelan iz sojine moke, "preliv" iz tofuja, za nadev pa so uporabljene različne vrste kuhane, dušene in marinirane zelenjave. Vse take torte so primerne tudi za diabetike, glutensko občutljive, LCHF-jedce in vegane, poroča Independent.

Moriyasujeva za izdelavo ene porabi približno uro, njenim strankam pa je zdaj na voljo že 50 različnih vrst teh nenavadnih tort.

ベジデコサラダ®カフェ ゴールデンウィークの営業についてのご案内です! 〇ゴールデンウィークはカフェタイムを延長して特別営業いたします!〇 VegedecosaladCafe Open Schedule 5月3日 11:30~20:00(ランチセットは13:30まで) 5月4日 11:30~20:00(ランチセットは13:30まで) 5月5日 11:30~20:00(ランチセットは13:30まで) ※テイクアウトも承っております!混雑時はお時間がかかることがございますので前もってのご予約をお勧めいたします※ 皆様のご来店心よりお待ちしております! ベジデコサラダ®カフェ http://www.vegedecosalad.com #ベジデコサラダ #ベジデコ #ベジデコケーキ #vegedecosaladcafe #vegedecosalad #vegedeco #glutenfree #salad #lowcarb #cafe #mitsukistyle

A post shared by Vegedecosalad (@vegedecosalad) on May 2, 2016 at 12:26am PDT

新作スプリングイエローをカットするとビーツと紫いもの色鮮やかな赤紫‼️ ブロッコリーとカリフラワーもそれぞれステキなアクセントになっています✨✨ Cutting the new Spring Yellow will make the color vivid red purple with beet and purple potato! ️ Broccoli and cauliflower are each also a wonderful accent #べジデコサラダ #べジデコ #べジデコサラダカフェ #低糖質 #グルテンフリー #ダイエット #サラダ #野菜 #全国配送 #グルメ #なごやめし #ビーツ #紫いも #ブロッコリー#豆腐クリーム #カリフラワー #lowcarb #glutenfree #salad #vegetables #mitsukistyle #food #foodstagram #potluck #vegecolor #vegecooking #tohu #broccoli #beets #cauliflower

A post shared by Vegedecosalad (@vegedecosalad) on Feb 17, 2017 at 12:02am PST

ベジデコサラダ®カフェは明日1月5日よりスタートいたします! 明日からは2017年新春の新作「ハートフルイエロー」が登場 赤玉ねぎのなめらかムースに紫キャベツのコールスローが入ったサラダにかぼちゃと紫芋のミルフィーユの三層のサラダとなっています^^ そして!1月からは営業時間を19:00までとリニューアルして皆様をお迎えいたします より一層皆様に低糖質&グルテンフリーの食スタイルをお楽しみいただけるようお食事メニュー、テイクアウトアイテムも充実してまいります!! 2017年もベジデコサラダカフェをどうぞよろしくお願いいたします *:.。..。.。o○*:.。..。.。o○*:.。..。.。o○*:.。..。.。o○*:.。..。.。o○ <ベジデコサラダ®カフェ新春キャンペーン> ベジデコサラダ®カフェを前日までにご予約のお客様に 日本伝統の糀と国産大豆粉でできた低糖質&グルテンフリーの 「糀すふれっど」をおひとり様1個おみやげにプレゼントさせていただきます! *:.。..。.。o○*:.。..。.。o○*:.。..。.。 #べジデコサラダ #べジデコ #べジデコサラダカフェ #低糖質 #グルテンフリー #ダイエット #サラダ #野菜 #全国配送 #vegedeco #vegedecosaladcafe #lowcarb #glutenfree #salad #vegetables #mitsukistyle

A post shared by Vegedecosalad (@vegedecosalad) on Jan 3, 2017 at 11:09pm PST

この度11月8日から14日までジェイアール名古屋タカシマヤさんの催事「おいしい毎日」にベジデコサラダ®が出店いたします! 全国配送可能になった、ベジデコサラダ®「ハートフルシリーズ」に加えてジェイアール東海髙島屋さん限定のベジデコサラダ®も 登場いたします! ベジデコサラダ®初の名古屋での催事でございます! たくさんの皆様の笑顔に会えることを 楽しみにしております! ジェイアール東海髙島屋 公式ホームページ http://www.jr-takashimaya.co.jp/ #べジデコサラダ #べジデコ #べジデコサラダカフェ #低糖質 #グルテンフリー #ダイエット #サラダ #野菜 #全国配送 #ジェイアール名古屋タカシマヤ店#vegedecosaladcafe #lowcarb #glutenfree #salad #vegetables #mitsukistyle

A post shared by Vegedecosalad (@vegedecosalad) on Oct 25, 2016 at 6:35am PDT

T. H.
Prijavi napako
Komentarji
Majora
# 19.03.2017 ob 12:49
Prave umetnije.
Snežinkica
# 19.03.2017 ob 10:16
Kakšen recept?
oziris.va
# 19.03.2017 ob 13:15
Ni ga čez saher.
Hrana in pijača
Kazalo