Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Avtorji Dolores Subotić Miličić

Noč zmaja "Gogi je ambasador delovanja v športu, dobrodelnosti in povezovanja"

17.07.2024

"To bo dogodek, kjer ne bo manjkalo solz in iskrenega veselja za dober namen," o poslovilni tekmi, na kateri se bo Goran Dragić poslovil od košarkarskih parketov, pravi organizator dogodka Matej Avanzo.

Španci v finalu Čudežni Yamal z mojstrovino in Olmo Francoze poslala domov

09.07.2024

Španci so prvi finalisti evropskega prvenstva v nogometu 2024. V nogometni klasiki v Münchnu so z 2:1 premagali Francoze. Španija ostaja v igri za četrti naslov evropskih prvakov, v finalu se bo pomerila z zmagovalcem polfinala Nizozemska – Anglija.

EP 2024 Merino v 119. minuti ovil Nemčijo v žalost

05.07.2024

Videti je bilo, da se bo "finale pred finalom" razvlekel v izvajanje 11-metrovk, toda na žalost nemških navijačev je v 119. minuti v Stuttgartu v polno zadel Mikel Merino za 2:1. Španija je v polfinalu, gostiteljica EP-ja Nemčija je na tleh.

EP 2024 Demiral Turkom zagotovil četrtfinalni obračun z Nizozemci

02.07.2024

Zadnjo četrtfinalno vstopnico na evropskem prvenstvu v Nemčiji so si priigrali nogometaši Turčije. V Leipzigu so na zanimivi tekmi z 2:1 premagali Avstrijce. Turke v četrtfinalu čaka obračun z Nizozemci.

EP 2024 MMCživo: Slovenskih navijačev poraz ni utišal: "Glave gor, fantje!"

01.07.2024

Slovenski navijači so tudi na četrti tekmi glasno bodrili izbrance Matjaža Keka. Ti so se jim oddolžili z izjemno predstavo, klonili so šele po 11-metrovkah.

EP 2024 Gruzija presenetila favorizirano Portugalsko

26.06.2024

Portugalska je skupinski del EP-ja končala z nepričakovanim porazom proti Gruziji (2:0), a kljub temu je zmagovalka skupine F in se bo v osmini finala pomerila s Slovenijo. Gruzija se prav tako veseli uvrstitve v izločilne boje.

Slovenija gre naprej Glasna navijaška karavana bo še odmevala po Nemčiji

25.06.2024

Slovenski navijači v Kölnu, doma in na dopustu so še z enim izjemnim navijanjem pospremili nogometaše do zgodovinskega uspeha – Slovenija je prvič v osmini finala velikega tekmovanja.

EP 2024 Točka proti Srbiji slaba tolažba za 20.170 slovenskih navijačev v Münchnu

20.06.2024

Sloveniji je odlično kazalo, zabavo slovenskih navijačev pa je v zadnjih sekundah tekme Slovenija - Srbija pokvaril Luka Jović, ki je zadel za izenačenje.

Nogomet Petarda elfa podžgala evforijo pred nadaljevanjem domačega EP-ja

14.06.2024

Nemčija, trikratni evropski prvak, je v velikem slogu začela domače evropsko prvenstvo v nogometu in v Münchnu s 5:1 ugnala Škotsko. S suvereno predstavo je povsem zasenčila tekmece in podžgala evforijo, ki spremlja turnir.

Foto Gogimanija na Ptuju in (prenovljeno) košarkarsko igrišče poka po šivih

12.06.2024

"Gogi, Gogi," je odzvanjalo na Ptuju, kjer so mladi na in ob novem košarkarskem igrišču nestrpno čakali, da bi pozdravili kapetana zlate slovenske košarkarske reprezentance Gorana Dragića. Ta kljub upokojitvi še naprej diha s košarko.

Odštevanje do EP-ja Vrnitev mojstra Iličića prinesla zmago nad Armenci

04.06.2024

Slovenska nogometna reprezentanca je na predzadnji tekmi pred odhodom na evropsko prvenstvo v Nemčiji premagala Armenijo z 2:1. Med strelce sta se vpisala Jan Mlakar in Josip Iličić.

40 let Znani obrazi teleteksta urejali vreme, pisali horoskop in OI spremljali vso noč

06.05.2024

"Hitrost branja, prevajanje besedila in luščenje bistva, ki ga strneš v nekaj stavkov ali eno vrstico." Delo na teletekstu je Tanji Gobec dalo veliko orodij za nadaljnjo karierno pot. Danes je prepoznaven obraz Televizije Slovenija.

Stran 1 od 2
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov