Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu
Pogovor s predsednico države Natašo Pirc Musar

Avtorji Dušan Jesih

Poslušamo Arctic Monkeys: Suck It and See

13.06.2011

Čudaški puščavski izlet, ki so si ga Arctic Monkeys privoščili na predhodniku Humbug, je bila prehuda avantura za privržence, trd oreh celo za mnoge kritike.

Poslušamo S.A.R.S.: Perspektiva

24.01.2011

Sveže amputirana roka Satrianija, skrajšano S.A.R.S. je mlada beograjska zasedba, ki se hitro, sodeč po njihovem drugem albumu celo rahlo prehitro vzpenja po lestvicah priljubljenosti.

Poslušamo Motörhead: The Wörld is Yours

18.01.2011

The Wörld is Yours je neizviren, predvidljiv, klišejski album – natančno takšen, kot smo ga od Motorheadov lahko pričakovali in si ga konec koncev tudi želeli.

Poslušamo Backstage: Independent

03.01.2011

Na novi plošči ljubljanskih pankrokerjev Backstage ni zaslediti posebnih ustvarjalnih novosti, morda tudi zato, ker se bolj kot z iskanjem lastne glasbene identitete ukvarjajo s kadrovskimi menjavami.

Poslušamo Brandon Flowers: Flamingo

13.12.2010

Premor med dvema izdajama matičnega benda je pevec in gonilna sila Killersov izkoristil za izdajo samostojnega prvenca.

Poslušamo Erotic Biljan and His Heretics: H Is For Heretics

06.12.2010

V treh letih so fantje postali samozavestnejši, njihov garažni rokenrol pa kompleksnejši, še čvrstejši in prepričljivejši.

Poslušamo The Ex: Catch My Shoe

22.11.2010

Niti menjava vokalista niti tri desetletja družbenoglasbenega aktivizma ne morejo do živega cenjenim nizozemskim posebnežem.

Poslušamo Malik: Praznoverje

15.11.2010

Malik z diskografskim prvencem nadaljujejo dobro bero kakovostnih domačih izdaj, s katerimi nas redno zalaga Založba Radia Študent.

Poslušamo Doša: Memento mori

08.11.2010

Agilen, a širši javnosti domala neznan ljubljanski reper, nekdanja polovica dueta DaIIDeuce je na diskografski prvenec prenesel skoraj desetletje ustvarjalnosti.

Poslušamo Zircus: Epic Tribe

01.11.2010

Slovenjgraška zasedba, ki se je že dodobra proslavila z odličnimi koncerti in prepričala z nekaj singli, na diskografski prvenec ni uspela prenesti nedvomnega potenciala.

Poslušamo Bad Religion: The Dissent Of Man

25.10.2010

Tri desetletja po nastanku in poldrugo desetletje za tem, ko so iz punk benda prerasli v blagovno znamko, so Kalifornijci nepričakovano izdali enega boljših albumov v karieri.

Poslušamo No Rules: Homesick Blues

18.10.2010

Tretji album, ki so ga stari znanci slovenskih odrov izdali za mariborsko založbo Front Rock, je doslej njihova najzrelejša stvaritev.

Stran 1 od 5
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov