26-letnika so pridržali in ga bodo s kazensko ovadbo zaradi sumov storitve kaznivih dejanj nasilništvo in preprečitev uradnega dejanja privedli k preiskovalnemu sodniku. Foto: BoBo

26-letni državljan BiH-a je po navedbah Policijske uprave Celje med drugim poškodoval reševalno vozilo, v enem izmed križišč pa je začel tolči po vozilu, v katerem je bil tudi sedemmesečni otrok, in iz vozila poskušal izvleči sopotnico, kar pa mu je preprečil voznik.

Nasilno se je vedel tudi do več mimoidočih v bližini glavne avtobusne postaje in ene izmed okrepčevalnic. Med prerivanjem je v reko Pako vrgel 15-letno dekle in 17-letnega fanta, enega otroka ugriznil v nogo in lažje poškodoval še dve odrasli osebi.

Kot so dodali celjski policisti, moški tudi ni upošteval ukazov policistov. Enega je lažje poškodoval, prav tako je poškodoval vrata policijskega avtomobila. 26-letnika so pridržali in ga bodo s kazensko ovadbo zaradi sumov storitve kaznivih dejanj nasilništvo in preprečitev uradnega dejanja privedli k preiskovalnemu sodniku.

26-letnik razgrajal po Velenju