Po neuradnih podatkih naj bi šlo za radovljiško občinsko svetnico in njenega partnerja. Policija je izključila možnost, da je bil v dogodek vpleten še kdo drug.

V zaklenjeno stanovanje so policisti vstopili danes ponoči in v kuhinji našli dve trupli (fotografija je simbolična). Foto: BoBo
V zaklenjeno stanovanje so policisti vstopili danes ponoči in v kuhinji našli dve trupli (fotografija je simbolična). Foto: BoBo

Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, se je intervencija policije začela že v ponedeljek pozno zvečer, ko so radovljiški policisti preverjali informacijo svojcev, da se nihče od njiju ne oglaša na telefon. V zaklenjeno stanovanje so policisti vstopili danes ponoči in v kuhinji našli dve trupli.

Ogleda sta se udeležila preiskovalni sodnik in državna tožilka, odrejena je bila sodna obdukcija. Na kraju so zavarovali sledi in predmete, ki so predmet nadaljnjih preiskav. Obdukcija bo predvidoma opravljena v naslednjih dneh.

Vlogo oseb in motiv za dejanje kriminalisti še ugotavljajo in bodo več podatkov lahko posredovali šele po zaključenih aktivnostih. Pojasnili pa so še, da oseb policisti pred tem dogodkom niso obravnavali.

Po neuradnih podatkih naj bi se družinska tragedija odvila v središču Radovljice, in sicer že konec tedna. Mrtva pa naj bi bila radovljiška občinska svetnica in njen partner.