Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Izjava dneva - Arhiv

Zala Kralj

Vesela sva in ponosna na nastop in vaje, glede drugih stvari pa sva se tudi veliko naučila. Veseliva se, da prideva domov, a to je bila ena najboljših izkušenj v življenju.

Mira Šemić

Tabuji, predsodki padajo in v svetovno znanih vinskih kleteh srečujem vse več in več enologinj.

Domen Lorbek

Finale se igra, da se dobi, in na koncu šteje le tista ekipa, ki dvigne pokal.

Dragica Čeč

Nemški strani je z ustvarjanjem kolektivne panike prek ustaljenih stereotipov o podeželskem prebivalstvu konservativni vladi dalo dovolj argumentov, da je prepovedala v svojem bistvu liberalne politične prakse, kot so bila množična politična zborovanja.

Gašper Šantl

Prav zaradi takšnih dolgočasnih vprašanj si želiva med intervjuji oditi domov.

Karl Erjavec

Glede na njihova pričakovanja bomo povečevali število vojakov na južni meji. Mislim, da je že v simbolnem smislu zelo pomembno, da je Slovenska vojska tam prisotna. Treba je vedeti, da se migranti zelo bojijo vojaške uniforme.

Safet Hadžić

Me je kar šokiralo. Tega nisem pričakoval. Vsekakor se jim zahvaljujem za to gesto.

Dragan Bosnić

"Šola še vedno preferira pridne, ubogljive in seveda učljive otroke. Nič narobe! Ali so to tisti, ki jim zaupamo našo prihodnost? Jaz bi jo zaupal iznajdljivim, kritičnim, radovednim ...

Zala Kralj in Gašper Šantl

Pomembno nama je le, da dava vse od sebe.

Carles Puigdemont

To je boj za demokracijo, in to ne samo za Katalonijo. Boj za demokracijo v Kataloniji zdaj pomeni boj za demokracijo po vsej Evropi.

Frank-Walter Steinmeier

Mogoče je ideja o skupni Evropi najboljša ideja, ki se je na tej celini kdaj koli porodila.

Slavoj Žižek

Šel sem zato, ker prvič: imam neki minimalni ponos, če mi on reče, gospod Žižek kadar koli, kjer koli. Dobil sem po nekaj deset elektronskih sporočil na dan, ali sem strahopetec, ali se ga bojim. Seveda se ga ne.

Aleš Gabrič

V 80. letih so fotokopirni stroji ravno prišli v modo in dobila je žig največkrat fotokopirane slovenske revije oz. knjige.

Barbara Slaček

Invalidskih parkirnih mest je premalo tudi zato, ker nas je mobilnih invalidov vedno več. Veliko nas je, ki vozimo, smo mobilni in integrirani v družbo precej bolj kot v še ne tako daljni preteklosti.

Ula Nikolaja Ratajec

Apolitičnost sploh ne pomeni upora proti politiki, v resnici pomeni sprejemati politiko drugih brez besed.

Gašper Šantl

Najine priprave na evrovizijski nastop potekajo precej umirjeno. Poskušava veliko počivati, se družiti z ljudmi, ki jih imava rada, in malo odmisliti sam nastop.

Alessandro Vezzosi

Dokazal sem, da je Leonardo prečkal mejo in šel tudi v Slovenijo. Ukvarjal se je z vprašanjem, kako na reki Vipavi izdelati obrambni načrt … to je sicer res dokumentirano samo v enem zapisu, vendar je ta vir kredibilen in neizpodbiten.

Igor Pribac

Strinjam se s Slavojem Žižkom, tudi sam sem pesimist glede prihodnjega razvoja sveta, a ta pesimizem me ne ustavi, da ne bi rekel, kar je treba povedati, da bi se le kaj spremenilo.

Anica Mikuš Kos

"Tudi taki ukrepi, ki jim rečemo krpanje in jih malo omalovažujemo, lahko prinesejo neko drugačno izkušnjo.

Tone Kregar

"Psihologija človeka je, da reagira, ko je v nekaj prisiljen. In takrat se odzove na različne načine. Lahko si junak, lahko si zločinec, lahko si junak in zločinec v enem. Kar ni redek primer, tudi v slovenski zgodovini.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...