Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Novinarska konferenca glede bolezni covid-19: Nuška Čakš Jager, Irena Vincek, Borut Jakopin, Jelko Kacin.

Izjava dneva - Arhiv

Dušan Stefančič

Izjava dneva Dušan Stefančič

"Vsa atmosfera, ki je bila v taboriščih, je neponovljiva. Ljudje to vzamejo in rečejo, da je bilo grozno, a vtisa te grozote se ne da reproducirati."

Aleš Rozman

Izjava dneva Aleš Rozman

Težko rečem, kaj delamo narobe, verjetno pa se številni ukrepov ne držijo, število okuženih je samo odraz tega.

Ivana Mandarić

Izjava dneva Ivana Mandarić

Ljudje bodo v pogovoru z mano vedno slišali, da sem prišla od drugod, da nisem od tod. Zakaj pa bi vsi pravzaprav morali biti od tod? Zato je položaj tujca lahko popolnoma v redu.

Dušan Plut

Izjava dneva Dušan Plut

Neomejena rast na omejenem planetu ni mogoča, zato imamo v prihodnosti dve možnosti: ali nadaljevati eksistenčno samomorilski model rasti ali pa poiskati drugačne civilizacijske vzorce.

Ana Petrič

Izjava dneva Ana Petrič

Posebno čast imam, da že 15. leto delam s starostniki. Toliko, kolikor sem se naučila od njih, se ne bi mogla naučiti v nobenih šoli.

Peter Tomažič

Izjava dneva Peter Tomažič

S terena nam sporočajo, da je povečanje od pet- do desetodstotno, odvisno od območij. Tam, kjer so bolj povezani z industrijo, kjer so nekatera podjetja nehala delati, je seveda ta odstotek višji, drugje nekoliko nižji.

Društvo Abstinent

Izjava dneva Društvo Abstinent

Lahko se zaprejo gostilne, prepovejo druženja, uvede policijska ura – alkoholik mora piti. Tisti, ki so cele dneve sedeli v bifejih, zdaj pijejo doma.

Vlasta Nussdorfer

Izjava dneva Vlasta Nussdorfer

Ko sem ob ponedeljkih prišla v službo ali na teren, so pogosto vsi jamrali, joj, danes je ponedeljek. Sama pa sem rekla, veste, lepo je priti v službo. Kakšna sreča, da imamo delo, kaj pa, če bi morali na zavod za zaposlovanje, pa pisati prošnje?

Matej Tonin

Izjava dneva Matej Tonin

Prav nič kul se mi ne zdijo nespretni poskusi rušenja vlade v času največjih izzivov v času samostojne Slovenije.

Tadej Pogačar

Izjava dneva Tadej Pogačar

Brez kolesa ne vem, kaj bi počel sam s sabo.

Zvezdan Pirtošek

Izjava dneva Zvezdan Pirtošek

"Z banalnostjo zla, ki ga je ob procesu Eichmann opisala Hannah Arendt, lahko dobro pojasnimo povprečne ljudi s povprečno empatijo.

Janez Janša

Izjava dneva Janez Janša

Do zdaj edina večja napaka, ki jo je naredila v teh ukrepih, je tisto 'telovadenje' pristojnih glede mask v šolah.

Lewis Hamilton

Izjava dneva Lewis Hamilton

Kar brez besed sem ostal. Lahko rečem le velika hvala vsem v ekipi in tovarni, da smo lahko skupaj dosegli to. Ponosen sem na vse. Ko sem bil mlajši, sem o čem takem le sanjal.

Peter Florjančič

Izjava dneva Peter Florjančič

Izumitelj mora imeti mirno glavo, vedno mora opazovati vse, kar leze in gre. Ideje pa se porajajo različno. Ena se lahko porodi v sekundi, razvoj pa je narejen v nekaj dneh, so pa tudi ideje, ki potrebujejo več let, da se sploh razvijejo.

Uroš Kožar

Izjava dneva Uroš Kožar

Zdravje ni le to, da nismo bolni, ampak tudi to, da smo v primerni telesni kondiciji, uživamo zdravo prehrano in zadostimo potrebi po mentalnem zdravju.

Breda Jelen Sobočan

Izjava dneva Breda Jelen Sobočan

Iz neke ruralne družbe, ki je bila precej patriarhalna, paternalistična, kjer nisi smel biti svoj in imeti svojega obraza, smo prešli v atomizirano, tekmovalno, neoliberalistično, skrajno plenilsko in izolacijsko družbo, kjer od vrtca naprej otroke

Mario Fafangel

Izjava dneva Mario Fafangel

"Pri koronavirusu gre za kompleksno sestavljanko, ki še vedno deluje kot zavora, in ne kot pravi stroj. Približuje se cepivo in trenutno je vsaka smrt odveč.

Tomaž Gantar

Izjava dneva Tomaž Gantar

Okužen je vsak 22., potrebe po posteljah naraščajo, zaposleni so izčrpani, med zdravstvenimi delavci je veliko okuženih. Dokler bo več sprejemov kot odpustov, je zaostrovanje ukrepov za krajši čas smiselno.

Zdenka Keuc

Izjava dneva Zdenka Keuc

"Včasih se zdi, kot da smo na drugem planetu, nekateri nimajo niti najosnovnejših možnosti za tako šolanje, tudi staršev, veščih uporabe računalnika ne. Signal je že tako šibek, ob malo slabšem vremenu zmanjka tudi elektrike, tudi za več ur.

Joe Biden

Izjava dneva Joe Biden

Prišel je čas, da opustimo osorno retoriko, razelektrimo ozračje. Da znova vidimo drug drugega. Da znova poslušamo drug drugega.

Stran 1 od 312
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov