Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Izjava dneva - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Franc Kangler

Šlo je za kup laži in podtikanj, katerih cilj je bil dvigniti v Mariboru ljudi na noge.

Marjan Šarec

To je normalno. Vedno ko gledamo ankete, povem, da gre enkrat navzgor, drugič navzdol.

Boris Johnson

Znova lahko prevzamemo nadzor nad našim denarjem, našimi mejami, našimi zakoni. In lahko bomo sklepali prostotrgovinske sporazume po svetu, ki lahko privedejo do na tisoče služb in znižanja vaših položnic.

Donald Trump

Kot dvema otrokoma na igrišču jim moraš dovoliti, da se stepejo, potem pa jih daš narazen.

Marko Jaklič

Pogosto ugotavljam, da menedžment ni vedoželjen, ne bere, ne izziva svojih ustaljenih prepričanj.

Metoda Dodič Fikfak

"Kot zdravnici mi je vseeno, ali gre za sežig ali sosežig. Gre mi za količino snovi, ki gre v zrak in zemljo. Ne razumem, kako so lahko normativi različni. Jaz sem človek, ne glede na to, ali se sežiga tako ali drugače.

Tatjana Novak

Če poznate koga, dekle ali fanta, ki ima neke posebne primanjkljaje, in če ga vidite na npr. avtobusni postaji … stopite do njega, recite mu: 'Ej, živijo. Kako si?' Pogovarjajte se. Ne ustrašite se ga, ne umaknite se, ne bojte se ga ...

Carles Puigdemont

Skupno sto let zapora. Barbarsko dejanje. Treba se je odzvati kot še nikoli. Za prihodnost naših otrok. Za demokracijo. Za Evropo. Za Katalonijo.

Norman Ohler

Proučevanje česar koli, kar je povezano z drogami, preprosto ni del uveljavljenega pristopa zgodovinarjev. To je očitno velika napaka, saj bi si upal trditi, da je veliko zgodovinskega dogajanja povezanega z drogami.

Eliud Kipchoge

Počutim se dobro. 65 let po Rogerju Bannisterju smo znova spisali zgodovino. Uspelo se mi je spustiti pod dve uri, s čimer sem svetu dokazal, da nič ni nemogoče.

Abij Ahmed

To je nagrada za Afriko, za Etiopijo.

Mojca Z. Dernovšek

Gre za to, da človek v vsakodnevnem življenju funkcionira, in to na vseh področjih. Če so simptomi izraženi, a človeku ne povzročajo težav pri funkcioniranju, potem ne moremo postaviti diagnoze duševne motnje.

Donald Tusk

Ne želite dogovora, ne želite preložitve, ne želite preklica, kam greste?

Matjaž Ivanišin

Na kakšen način človeško življenje, ko se enkrat konča, ostane z živimi. Kako posameznik živi še po smrti skozi spomine, anekdote in bežne utrinke bližnjih? Kako je tisti, ki je umrl, še prisoten na obrazih tistih, ki živijo?

Mitja Mavko

Evropska komisija nam ni verjela, ker smo štiri leta 'pacali' z bankami.

Mladi Milančan, ki deset let dela v Trstu

Kriminal obstaja, žal, res pa je, da ga v Trstu nismo vajeni. Z županom, ki je dejal, da smo v vojni in da je treba policiji dati več denarja, se ne strinjam.

Tomaž Zwitter

Fizika bo nedvomno poskrbela še za veliko presenečenj in še globlje posegla v temeljna vprašanja obstoja, mesta človeštva v vesolju.

Elizabeth Warren

Nisem nekdo, ki misli, da se republikanci vedno motijo in imajo demokrati vedno prav.

Marjan Šarec

To je vse kurjenje mokrih drv. Kdor se boji vročine, naj ne hodi v kuhinjo, je izrek, ki se ga v kabinetu večkrat spomnimo. Mi se vročine ne bojimo.

Petra Lesjak Tušek

Pomembno je definirati vsebine, ne glede na to, kaj je bolj poslušano in gledano. V vse bolj senzacionalističnem poročanju je pomembna ločnica med zasebnim in javnim, saj ni vse, kar je zanimivo za javnost, tudi v javnem interesu.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...