Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Izjava dneva - Arhiv

Gabrielius Landsbergis

Izjava dneva Gabrielius Landsbergis

Beloruskemu režimu lahko sporočimo samo eno: Pekel bo moral najprej zamrzniti, preden bomo obravnavali vaše zahteve.

Mitja Samardžija

Izjava dneva Mitja Samardžija

"Lačni smo gibanja, lačni smo dogodkov in vseh pozitivnih učinkov športa. To je tudi prva nevarnost. Glavna ovira pri ukvarjanju s športom je ta, da količinsko zdaj ne zmoremo veliko, sploh pa ne zmoremo delati velikih obremenitev dalj časa.

Jelko Kacin

Izjava dneva Jelko Kacin

AstraZeneca bo v tem trenutku najbolj operativno cepivo, ker bo zaščitila za devet mesecev. Po treh tednih učiteljev, ki so se cepili s prvim odmerkom, ne bo več treba testirati, po treh mesecih dobijo drugi odmerek, kar pomeni devet mesecev zaščite.

Alojz Ihan

Izjava dneva Alojz Ihan

Zlasti bi bil nevaren vdor južnoafriške različice, ki lahko okuži prebolevnike in celo cepljene. Kar bi bila lahko katastrofa v bolnišnicah, kjer zdaj računamo, da je ves kader bolj ali manj precepljen in ne more okužiti bolnikov.

Anja Murovec

Izjava dneva Anja Murovec

Nezaupanje vase se poglobi, še posebej pri ranljivih skupinah, ki še nimajo izoblikovane identitete, ali pa pri tistih, ki so v življenju premalokrat prejeli pohvalo bližnjih ‒ primarne družine.

Sašo Dolenc

Izjava dneva Sašo Dolenc

"Financiranje znanosti v Sloveniji je morda na papirju dobro urejeno, saj naj bi o delitvi sredstev odločali predvsem neodvisni strokovnjaki oziroma recenzenti. Žal pa v resnici marsikdaj postopki potekaj bistveno drugače.

Violeta Bulc

Izjava dneva Violeta Bulc

"Vabilo predsednici komisije je nenavadno, saj se s posameznimi portfelji ukvarjajo podpredsedniki komisije in drugi, ne pa predsednik.

Zarja Muršič

Izjava dneva Zarja Muršič

"Z vsemi štirimi sezonskimi koronavirusi se prvič srečamo kot otroci in večinoma le lažje zbolimo. Tako naš imunski sistem ni več naiven za okužbo in zato pozneje redkokdaj prihaja do hujših potekov bolezni.

Janez Janša

Izjava dneva Janez Janša

Današnji pogovor je bil koristen, težje rečem, da je bil tudi uspešen. Vendar pogovor nikoli ne škodi.

Arne Baruca

Izjava dneva Arne Baruca

To je bilo res nenavadno ‒ snežilo je, mi pa smo ostali brez vode. Ne moremo verjeti, da se je to zgodilo ‒ in to ravno v Teksasu, ki bi bilo deseto največje gospodarstvo na svetu, če bi bil samostojna država.

 Antonio Guterres

Izjava dneva Antonio Guterres

Borci za človekove pravice, novinarji, odvetniki, politični aktivisti in celo zdravstveni delavci so pridržani, preganjani in žrtve ustrahovanja in nadzora, ker so kritizirali vladne odzive na pandemijo – ali njihovo pomanjkanje.

Ivan Lorenčič

Izjava dneva Ivan Lorenčič

V življenju lahko uspeš samo takrat, ko si upaš, včasih je treba tudi malo tvegati. Če nič ne tvegaš, največ tvegaš, ker ostaneš tam, kjer si.

Andreja Slokar

Izjava dneva Andreja Slokar

Mogoče se bo slišalo negativno, a sem zelo jezna zaradi večje napake v prvi vožnji. V finalu sem odpeljala korektno, a napake sem še vedno delala.

Tina Bončina

Izjava dneva Tina Bončina

V podjetjih niso vsi delavci izgoreli, ampak določen odstotek. To so tisti, ki imajo obremenjujočega šefa, sami pa prevzamejo vse (dodatno) delo. Ležerni delavci ne izgorijo.

Katarina Srebotnik

Izjava dneva Katarina Srebotnik

Teh turnirjev se spominjam, kot bi bili včeraj. Bili so moji najlepši trenutki v karieri, še posebej prvo leto, ko sem v Portorož prišla kot dvajseta igralka na svetu in imela visoka pričakovanja.

Milan Krek

Izjava dneva Milan Krek

Ko ste v karanteni, ste zaprti za vrati 10 dni in ne smete iti ven.

Roman Brunšek

Izjava dneva Roman Brunšek

Otroci so svoje navdušenje izrazili tudi z izjemno odgovornim ravnanjem v prvih dneh pouka, so pa nekateri priznali, da jim je bilo doma všeč to, da so lahko dlje spali in si po svoje organizirali čas.

Karl Erjavec

Izjava dneva Karl Erjavec

Upam, da ti manjkajoči glasovi niso od poslanske skupine DeSUS-a, in verjamem, da niso, da so me podprli.

Janez Primožič

Izjava dneva Janez Primožič

Največjo težavo povzroča veter, ki ustvarja snežne zamete, ki so zelo nepredvidljivi. To je kot hoja po minskem polju, lahko pridete dobro čez, lahko pa se tudi najizkušenejšim zgodi, da zaidejo v težave.

Stran 1 od 316
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov