Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

MMCteden: Intervjuji, analize, kolumne, poglobljeni prispevki

Izjava dneva - Arhiv

Ninna Kozorog

Izjava dneva Ninna Kozorog

Zakoni se spreminjajo, z njimi pa vstopne točke, starostniki ne vedo, kaj vse jim pripada. Ogromno jih še vedno misli, da je treba varstveni dodatek vračati.

Boštjan Poklukar

Izjava dneva Boštjan Poklukar

Policija se tega ne boji. Ne nazadnje je policija najbolj nadziran državni organ v državi. Dobrodošli.

Tatjana Bobnar

Izjava dneva Tatjana Bobnar

"Vse preiskave kaznivih dejanj, predkazenske postopke policija vodi samo na podlagi usmerjanja državnega tožilca, ne pa na podlagi seznamov politikov in njihovih družinskih članov ali želja kogar koli."

Majda Pahor

Izjava dneva Majda Pahor

"Določene mentalne sposobnosti nam z leti upadajo, a če študiraš možgane, potem vidiš, da se ogromno sposobnosti tudi ohrani, nekatere pa se celo krepijo.

Ana Jakopič

Izjava dneva Ana Jakopič

Kakšna vzgoja je to, da se otroke že od malih nog uči, da so nekateri poklici manjvredni?

Mohamed Štaje

Izjava dneva Mohamed Štaje

Razlika med Benijem in Bibijem ni večja, kot je med coca-colo in pepsi-colo,

Timi Zajc

Izjava dneva Timi Zajc

V bistvu ni pomembno. Če bi se boril za skupni seštevek, bi bilo zelo pomembno, tako pa so vsake stopničke seveda zlata vredne in si tistih 0,3 točke ne bom očital.

Urška Žigart

Izjava dneva Urška Žigart

"Če v moški konkurenci nekdo zmaga na primer na etapi Gira, to pomeni, da se mu pogodba za naslednjo sezono konkretno spremeni na bolje, če zmagaš na etapi Gira (Giro Rosa) v ženski konkurenci, pa to pomeni samo to, da pogodbo sploh še imaš.

Janez Janša

Izjava dneva Janez Janša

Dejstvo je tudi, da so vse stranke, razen SDS, v neki notranji dinamiki, v katero se mi ne vmešavamo, in tudi to zahteva svoj čas.

Ana Bucik

Izjava dneva Ana Bucik

Tako vsestranskih smučark zdaj skoraj ni več, to jim daje še dodatno vrednost. Občudujem, da so bile sposobne tekmovati v štirih disciplinah na tako visoki ravni.

Janez Štrbenc

Izjava dneva Janez Štrbenc

Zdravnik me je vprašal, ali si upam voziti. Rekel sem: 'Uživam v vožnji.' Odkljukano. Dokler uživam. Je pa res, da mora biti človek samokritičen. Če ni, naj ga pa sorodnik na to opozori.

Bong Joon-ho

Izjava dneva Bong Joon-ho

"Ko sem bil v šoli, sem se učil o Scorsesejevih filmih ‒ že nominacija je bila ogromna čast, nikoli nisem mislil, da bom zmagal. Ko v Ameriki še nihče ni poznal mojih filmov, jih je Quentin Tarantino uvrščal na svoje sezname ‒ Quentin, ljubim te.

Anton Sazonov - Tonač

Izjava dneva Anton Sazonov - Tonač

Tako sva šla v Švico, do Zermatta, in si rekla, nič, pa poskusiva Matterhorn. Šla sva v knjigarno, našla neko knjigo o Matterhornu in si izpisala ključne podatke iz opisa smeri.

Stojan Kerbler

Izjava dneva Stojan Kerbler

Glede mlajših generacij bi dejal, da je njihova osnovna težava v tem, da čeprav so nekateri talentirani, so pogosto premalo delavni.

Nina Ivanišin

Izjava dneva Nina Ivanišin

Mislim, da bi igralka še pred 20 leti drugače govorila o položaju ženske znotraj gledališča. V teh zadnjih 10, 15 letih se je veliko stvari preizprašalo, kar se mi zdi super, vključilo se je zavedanje, o katerem se prej 50 let ni razmišljalo.

Marko Pokorn

Izjava dneva Marko Pokorn

"Na predmetih virusi običajno preživijo dlje kot na rokah. Med najbolj umazanimi so tisti, ki jih pogosto primemo, torej mobilni telefoni in televizijski daljinci.

Jadran Lenarčič

Izjava dneva Jadran Lenarčič

"Nedvomno si znanost in umetnost v slovenski družbi delita usodo, obe sta namreč marginalizirani. Slovenska družba je zaprta, zaslužkarska in navijaška, znanje in ustvarjalnost ne doživljata družbenega priznanja na podlagi kakovosti in inovativnosti.

Maha Ahmed

Izjava dneva Maha Ahmed

Islam uči enakopravnost med možem in ženo, a to ne pomeni, da sta si podobna na vseh področjih, že zaradi fizičnih razlik. Vsak ima v življenju svojo vlogo, vlogi pa se med seboj dopolnjujeta. Ni nekdo podrejen drugemu.

Janez Janša

Izjava dneva Janez Janša

V Sloveniji je očitno vse mogoče. Vlado, ki jo je oblikovala stranka s komaj 13 poslanci, smo že imeli. Zdaj se očitno tega loteva stranka, ki jih ima pol manj.

Milan Kučan

Izjava dneva Milan Kučan

Na politično sceno prihajajo populisti, politične skupine, ki ponujajo zelo enostavne rešitve, a jih potem niso zmožne uresničiti. Na volitvah to vendarle pritegne volilno telo.

Prijavite se na e-novice