Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Predlogi

Odbojka
Hokej
Tenis

Rezultati iskanja

Zaradi testiranja je dodanih umetnih 2 sekunde delaya.

Izjava dneva - Arhiv

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...

Ursula von der Leyen

Predstavljamo polovico populacije, želimo svoj pravični delež.

Jernej Vrtovec

Italija je suverena, lahko gradi, ampak to ni v evropskem duhu. Slovenija mora Italiji poslati jasno sporočilo, da bi tovrstni nadzor pomenil veliko poslabšanje življenja ljudi ob meji.

Emmanuel Macron

Še nikoli po koncu druge svetovne vojne Evropa ni bila tako pomembna.

Raoul Pupo

"Vendar zavedajmo se, da so mikrobi, ki so sprožili infekcijo, ponovno v krogu: to so politično sovraštvo, nestrpnost, nacionalno izključevanje, iskanje grešnih kozlov, mit o neposrednem odnosu med poglavarjem in ljudstvom, pri čemer reprezentativne ...

Sebastijan Raspopović

Hoteli smo, da bi bil to lifestyle lokal, ne le picerija, kot smo jih vajeni v Sloveniji. Hoteli smo nekaj, kar bi bilo za vsakogar, a hkrati ne preveč luksuzno in ne preveč enostavno.

Riad Al Malki

Vemo, da obstaja volja za to, vendar verjetno čakajo na pravi trenutek. Upamo, da bo ta pravi trenutek napočil kmalu.

Darko Milanič

Ogledal sem si veliko njihovih tekem. Doslej smo po posnetkih videli, da gre za ekipo, ki ima rep in glavo, sestavljeno iz igralcev, ki so bolj dinamični, kot so bili tekmeci z Islandije pred dvema letoma /.../ Treba je najti pravo formulo in zmagati.

Marjan Šarec

Nikoli nismo rekli, da migrantskega problema ni. Nasprotno, je, zlasti skozi tihotapske združbe. Treba je okrepiti policijo, ki bo okrepila tudi tehnično opremo.

Matteo Salvini

Želimo, da pristanišča, letališča in meje ostanejo odprti za izmenjavo tistega, kar nas bogati, ne pa težav.

Dejan Židan

"Vsako branje tuje knjige, ko bi lahko prebiral knjigo, ki je v slovenščini, vsak pogovor, ko ne uporabiš pristne in klene slovenske besede, ogroža naš obstoj kot naroda."

Boštjan Udovič

"To je bila zaušnica vzhodni Evropi in zaradi tega nas bo dejansko bolela še glava.

Andrej Kržan

Plastika se je enostavno zažrla v naša življenja, v vse dele, srečamo jo na vsakem koraku. Kamor koli se ozremo, se z njo srečamo. Omogoča nam varno življenje, o katerem ne razmišljamo prav veliko.

Janine L. Spears

Nadzorovalni kapitalizem je skoraj popoln izraz za problematiko. Nadzor pomeni, da nas gledajo, in to tudi takrat, ko se tega ne zavedamo. Seveda se to dogaja na množični ravni.

Teja Belak

To je moj uspeh kariere in obliž na rane po smoli na evropskem prvenstvu. V kvalifikacijah smo bile tekmovalke izenačene, vedela sem, da lahko osvojim kolajno, a zlata nisem pričakovala. Res sta mi uspela dva odlična skoka.

Renato Volker - Rene

Danes praznujemo dan neodvisnosti, dan državnosti. To je naš prvi maj, naš dan OF, naše valentinovo, vse v enem!

Donald Trump

Ne vmešavajte se v volitve, prosim.

Ninna Kozorog

Če bi zdravniki in pacienti, namesto da trkamo vsak na svoja vrata – zdravniki na vrata ministrstva in zbornico, pacienti pa na naša –, stopili skupaj in potrkali na ista vrata, bi mogoče lahko kaj spremenili. Zdaj pa stojimo na treh bregovih.

Jelena Djordjević

Meni ni nikdar dolgčas. Lahko gledam v strop, pa se ne dolgočasim. In ker se ne spodobi, da sediš brez dela, vzamem ustrezno knjigo ali časopis in kaj preberem.

Dušan Merc

Knjig ne kupujemo, ker jih imamo v knjižnicah. V knjižnicah jih imamo takoj, preden pridejo na police trgovin. Jasno, da potem ni interesa za nakup knjig.

Boban Milunović

Nikogar ne poznam osebno, z nobenim od izvajalcev s katerega koli festivala, ki jih vodim, nimam nikakršnih osebnih stikov. /.../ Ne vem, zakaj bi se spoznali. Nimam tudi fetiša na to, da bi se z njimi fotografiral ali kaj podobnega.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ...