Izjava dneva
slice
Melania Trump
24. marec 2018 ob 14:17 Pogum vidim v ženskah, ki so preživele surov napad in govorijo proti nasilju ter učijo mlada dekleta, kaj pomeni spoštovanje same sebe.
4
Robert Merhar
23. marec 2018 ob 13:53 Skakalec mora namreč imeti občutek, da mu ob pristanku smučka 'prime'. Skakalnica ne sme biti popolnoma trda, mora biti malo drobnega snega, mi temu pravimo 'ribežen'.
Mary Nash
1
22. marec 2018 ob 14:04 Živimo v zelo individualistični družbi, zato se na ta način gleda na ženske pravice. Mislim, da obstaja veliko upanje za ženske. Če pogledamo iz zgodovinske perspektive, vidimo napredek zelo jasno.
Primož Ulaga
1
21. marec 2018 ob 13:33 Skok tehnično ni tako narejen, kot bi moral biti. Skoči narobe ... ne vem, zakaj. Znal je prav. Če sem zelo kritičen: skoči, kot bi se bal, pa vem, da se ne.
Miro Cerar
2
20. marec 2018 ob 13:05 Nisem obupal, le odstopil sem.
Zoran Janković Vem, da smo tu zaradi političnega cirkusa, volitve so tu.
5
Silvano Radin Danes smo ribiči še gospodarska panoga. Če ne bomo delali v tej smeri, bomo postali kulturna dediščina.
1
Borut Pahor Premier ni tisti, ki dobi neko informacijo Sove in potem odredi ukrepanje.
4
Randy Bresnik Najbolj sem si želel leteti, najbolj uresničljiva pot za to pa je vodila skozi vojsko, saj si tega drugače nisem mogel privoščiti.
Boris Vezjak Volilno telo v Sloveniji je preveč paranoidizirano, neracionalno in največkrat podvrženo načelom kolektivne histerije, kar so razmere, v katerih nato zmagujejo laži, manipulacije, teorije zarot in ...
5
Miro Cerar Danes se je prelila kaplja čez rob, projekt drugega tira je doživel nov udarec, ki so ga povzročili tisti, ki želijo ustaviti pozitivni razvoj Slovenije. V takšnih zgodbah ne želim sodelovati.
5
Branimir Štrukelj Lahko se nekaj časa norčuješ iz učiteljev, ne moreš pa se norčevati iz njihovega dela. In to se je zgodilo.
4
Klemen Grošelj Z vidika logistike je to popolna mora. Slovenska vojska bi morala kupiti vozilo, ki je že preizkušeno in ki ga uporabljajo naši partnerji, kar bi pomenilo zmanjševanje logističnih stroškov.
1
Cecilia Malmström Ponekod trgovino obravnavajo kot krivca za slabe strani globalizacije ali grešnega kozla, ob tem pa mislijo, da lahko živimo za zidovi in mejami.
2
Terry Eagleton Po značaju nisem ravno aktivist. Aktivizem se mi zdi značajsko težak. To se dogaja intelektualcem. Nekateri pa ne bi mogli živeti brez njega. Z aktivizmom jedo, pijejo in spijo.
1

Kazalo