Izjava dneva
slice
Recep Tayyip Erdogan
25. junij 2018 ob 12:47 Turčija je dala lekcijo demokracije vsemu svetu.
1
Matej Tonin
3
24. junij 2018 ob 21:04 Naša edina sreča je bila, da smo v ključnih trenutkih kot narod ostali enotni.
Roberto Saviano
2
23. junij 2018 ob 14:14 Včeraj so bili migranti, danes sem jaz, jutri ste to lahko vi.
Matej Tonin
22. junij 2018 ob 13:52 Zavedam se, da je moja vloga začasna. Poskrbel bom predvsem, da bodo postopki konstituiranja DZ-ja tekli nemoteno, hitro in čim bolj učinkovito.
Markus Feber
21. junij 2018 ob 13:28 Mnoge v stranki skrbi, da bo Angela Merkel zdaj tekala po Evropi s čekovno knjižico. Za rešitev begunskega vprašanja potrebuje Grčijo in Italijo.
Borut Pahor Odločitev ZDA je slaba novica za Svet, ZN, ZDA in vsakogar, ki mu je mar za človekove pravice.
5
Marjan Šarec Vse, kar smo opravili do zdaj, so pogovori. To ni sestavljanje koalicije in že kar pogovarjanje o ministrskih mestih.
8
Borut Pahor Razumem, da ima Evropska komisija možnost in ne dolžnost, da poda svoje mnenje v skladu z 259. členom pogodbe EU-ja. To spoštujem.
6
Hannes Halldorsson Ogledal sem si veliko Messijevih 11-metrovk in tudi svojih, da sem si predstavljal, kako bi branil. Imel sem dober občutek, da bo šel v mojo desno stran.
Lara Bohinc Čeprav je stol kovinski, sem hotela ohraniti videz lahkotnosti, ki bo hkrati udobna.
Karl Turk Zaskrbljeni smo že kar nekaj časa. Vemo, da je v Evropi epidemija ošpic, da ljudje migrirajo in da se lahko tako kot v tem primeru zanese primer ošpic tudi v našo državo.
3
Italijanska vlada Izjave glede ladje Aquarius, ki prihajajo iz Francije, so presenetljive. Italija ne more sprejeti hinavskih lekcij iz držav, ki glede priseljevanja raje gledajo stran.
Kim Džong Un Gre za zgodovinski dogodek. Preteklost bomo pustili za sabo. Svet bo videl veliko spremembo. Želim se zahvaliti Trumpu, da je omogočil to srečanje. Ni bilo lahko priti do te točke.
1
Angela Merkel Ne bomo se pustili opehariti. Tudi mi bomo ukrepali.
1
Emmanuel Macron Mednarodnega sodelovanja ne morejo narekovati izbruhi jeze in odklonilne opazke. Dva dni smo pripravljali izjavo in sprejemali zaveze.
1

Kazalo