Izjava dneva
slice
Peter Prevc
Smučarski skoki, 11. december 2018 ob 11:38 Se veselim, a sem umirjen. Konec koncev ne vem, kaj lahko pričakujem. Tja grem, da vidim, kje sem, kaj zmorem, kaj sem natreniral in kaj so storili drugi. Rad bi videl, kaj dobri skoki, ki jih naredim na treningu, pomenijo na tekmi.
3
Zdravniki družinske medicine Zdravstvenega doma Maribor
10. december 2018 ob 12:39 Vsakodnevno smo zaradi pomanjkanja časa tarča nezadovoljstva in celo psihičnega nasilja naših uporabnikov.
Ivica Buljan
1
9. december 2018 ob 13:55 Predstava na en način osvetljuje zgodovinsko dogajanje, kot ga pozna uradna zgodovina, potem pa je tu še zgodovina, kot jo doživlja družina, ki je nujno ideološka zgodovina.
Marjan Šarec
14
8. december 2018 ob 14:51 Izraz sovražni govor me v resnici moti. Gre za osnovni bonton. Lahko v dnevni sobi samemu sebi razlagaš, kaj ti ni všeč, ne moreš pa v javnem diskurzu zmerjati ljudi. Odgovornost je na vseh straneh.
Angela Merkel
1
7. december 2018 ob 14:27 Razumeli smo, da konservativno ne pomeni konzerviranja, ampak da ohranimo to, kar nas krepi, in spremenimo to, kar nas ovira.
Ada Jonat Lahko je kriviti okolje, da ne daje dovolj podpore, toda v resnici je dejavnikov več.
Endre Mesaroš Tu smo zato, da se enkrat neha to šikaniranje delavskega razreda. Gospodarstvo cveti, delavske plače pa so na dnu. Živimo v času hijen, ki nam pijejo kri.
Anja Golob Ko gre za knjigo, trg zaradi njenih specifik pač ni in ne more biti edino merilo.
1
Živa Kavka Gobbo Zares šokantno je, ko prideš na kraj, kjer se pokažejo vsa nasprotja današnje družbe – na eni strani črno
6
Ilka Štuhec Kar nekaj časa pred štartom sem bila fejst nervozna, tik preden sem se pognala dol, pa sem bila že pomirjena in pripravljena, da odsmučam in se imam 'fajn'.
Nikola Sekulović Če je glasbenik vnaprej okužen s strahom, da ga nekdo ne bo maral, potem se izgublja motiv za tveganje in eksperiment.
Darja Kapš Sem šahovski romantik, želela sem si več dinamike. Velemojstrica Darja Kapš je bila razočarana nad festivalom remijev v boju za naslov svetovnega prvaka v šahu, MMC.
Donald Trump Ena izmed težav je ta, da ima veliko ljudi, kot sem jaz, zelo visoko raven inteligence, ampak nujno nismo taki verniki. Če pogledaš naš zrak in našo vodo, sta trenutno rekordno čista.
9
Maša Cerjak Kastelic Psički, ki imajo mladiče, so v majhnih kletkah, v lastnih iztrebkih, brez primerne veterinarske oskrbe, zanje je zelo slabo poskrbljeno, to se potem pozna tudi pri mladičih, ki so običajno prezgodaj ...
Pia Vračko Uspeh bo, ko bo ta številka nič.

Kazalo