Izjava dneva
slice
Barbara Mali
15. januar 2018 ob 13:39 Kar se je zgodilo jezidom in vse, kar se je dogajalo tem ženskam po ugrabitvi – bile so zaprte, spolne sužnje, prisilno so se morale spreobrniti v islam, kar je bila ogromna travma za jezide, saj je ...
Rudi Moge
2
13. januar 2018 ob 14:51 Zgodila se je najhujša centralizacija, če situacijo primerjam s primerljivimi državami. Drugega nivoja lokalne samouprave nismo nikoli vzpostavili.
Ilinka Todorovski
3
12. januar 2018 ob 14:31 Preveč samozadostnosti in samozaverovanosti v času splošne medijske in družbene krize. Družba potrebuje javni medijski servis.
Boris Koprivnikar
11. januar 2018 ob 14:49 Ne verjamem, da bi tako hitro zbližali stališča, da bi preprečili stavke.
Majda Grčič Vitek
10. januar 2018 ob 14:21 Največja težava pri tem je, da se ljudje ne bojijo bolezni, temveč se bojijo neželenih učinkov cepiv.
Maja Sočan S tem pokažemo, da smo zavedni ljudje, ki ne skrbimo le zase, ampak nam je mar za ljudi v okolici.
Andrea Massi Upam, da ne. Tinin rekord je zgodovinski, gotovo pa je v tem trenutku ogrožen.
1
Miro Cerar Še kako ima.
9
Simon Velički Od policistov bom pričakoval predvsem človečnost.
1
Karl Erjavec Slovenija podpira dialog s Hrvaško, vendar o implementaciji arbitražne razsodbe, ne pa da bi risali mejo na novo.
5
Ana Jakopič Ne morejo se plače direktorjev zvišati na račun stiskanja pri čistilkah.
Papež Frančišek Za ta mir, do katerega ima vsak pravico, ste številni izmed vas pripravljeni tvegati svoje življenje na poti, ki je pogosto dolga in nevarna.
4
Saša Lošić Človek vedno misli, da je bil srečen na neki točki v preteklosti ali da bo srečen na neki točki v prihodnosti ... Življenje mine v intervalu med tema dvema točkama.
1
Aleksander Čeferin Ni boljše reklame, kot je nogometna tekma. Nobeno socialno gibanje na svetu ni tako veliko, kot je velika družina ljubiteljev nogometa.
4
Donald Trump Na vzhodu utegnejo imeti NAJHLADNEJŠE silvestrovo v zgodovini.
5

Kazalo