Gledamo
slice
Filmska recenzija: Medvedek Paddington 2
Napeta fantazijska pustolovščina, 10. december 2017 ob 18:30 Mali prikupni medvedek z modrim plaščkom in velikim rdečim klobukom pri nas morda ni tako zelo znan, v Veliki Britaniji pa sodi med najbolj priljubljene izmišljene like otroške literature in je bil ...
2
Filmska recenzija: Ubijanje svetega jelena
4
4. december 2017 ob 14:26 Grški mojster Yorgos Lanthimos je s svojim novim celovečercem zgradil nov, steriliziran, hladen laboratorij, v katerem bo kot znanstvenik proučeval zakonitosti človeške narave, etike in morale.
Filmska recenzija: Vsaka dobra zgodba je ljubezenska zgodba
4. december 2017 ob 12:47 Gledališki režiser Dušan Jovanović ter igralca Radko Polič in Milena Zupančič so se pred štirimi desetletji zapletli v ljubezenski trikotnik, pred štirimi leti pa so uprizorili gledališko predstavo ...
Filmska recenzija: Ivan
20
26. november 2017 ob 10:17 Prav gotovo drži, da take junakinje, kot jo v Ivanu upodobi Maruša Majer, v slovenskem filmu še ni bilo.
Filmska recenzija: Liga pravičnih
23
23. november 2017 ob 15:53 Po štiriletnem stopnjevanju napetosti, ki se je začelo z Možem iz jekla , je četica DC-jevih superjunakov končno dočakala veliki trenutek, ki naj bi jih postavil ob bok Marvelovim Maščevalcem: prvi ...
Ognjišče: islandska drama o prvi ljubezni, ki je navdušila občinstvo Liffa Po izredno tesnem boju in preobratu v zadnji etapi je s povprečno oceno občinstva 4,79 v "tekmovanju priljubljenosti" na Liffu zmagala islandska drama Ognjišče.
7
Liffe: Foxtrot Iztekajoči se Liffe je postregel s kar nekaj "varnimi" aduti z letošnjih največjih filmskih festivalov, a prave presežke vseeno lahko preštejemo na prste ene roke - med njimi nedvomno izstopa ...
6
Liffe: Trije plakati pred mestom Trije plakati pred mestom so na prvi pogled tiste vrste "navdihujoči" film o osebnostni rasti in spravi, s kakršnimi nas Hollywood vsako leto pita v odštevanju do oskarjev.
3
Liffe: 1945 Njegov peti celovečerec 1945 je mojstrska priredba kratke zgodbe Gaborja T. Szanta, s katero Török servira še en luciden družbeni portret pomembnega poglavja madžarske zgodovine.
1
Liffe: Nikoli zares tukaj Joaquin Phoenix s svojo izbiro vlog praviloma teži k temnejšemu koncu spektra človeške psihologije.
1
Liffe: Brez ljubezni Po Leviatanu (2014) se Andrej Zvjagincev vrača z nič kaj bolj optimističnim pogledom na Rusijo in rusko družbo.
6
Liffe: Zvodnika ljubezni Nekaj rahlo neokusnega je pri človeški fascinaciji nad serijskimi morilci; našo pozornost pritegnejo še toliko bolj, kadar pobijajo ženske ali pari.
1
Liffe: Moški ne jočejo Se da naučiti živeti s travmami, ki jih človek doživi med vojno? Kako oprostiti drugemu, "bratu iz nekdanje skupne države"? Kako oprostiti sebi, če si ti tisti, ki je storil zločin?
3
Liffe: Oblika vode Ste vedeli, da je letos zlatega leva na beneškem filmskem festivalu dobila predelava zgodbe o Urški in Povodnem možu, a tokrat z izgubljeno sestro Amélie Poulain v glavni vlogi?
4
Liffe: Bar " Ne vem, kaj me je popadlo, v resnici sploh nisem tak," izjavi eden od protagonistov Bara, "komične grozljivke" o klavstrofobični situaciji.
4

Gledamo
link
Filmska recenzija: Medvedek Paddington 2
2
10. december 2017 ob 18:30 Mali prikupni medvedek z modrim plaščkom in velikim rdečim klobukom pri nas morda ni tako zelo znan, v Veliki Britaniji pa sodi med najbolj priljubljene izmišljene like otroške literature in je bil ...
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo