Gledamo
slice
Filmska recenzija: Nepričakovano očka
Daleč od lahkotnih komedij, 18. marec 2017 ob 14:20 Filmi, v katerih junaki nepričakovano dobijo otroka, za katerega morajo nato skrbeti, so bili v preteklih desetletjih precej priljubljeni.
1
Filmska recenzija: Austerlitz
7
17. marec 2017 ob 21:10 "Ena največjih skrivnosti teh krajev je motiv, ki tisoče ljudi privabi k preživljanju poletnih koncev tedna v nekdanjih koncentracijskih taboriščih ob ogledovanju peči v krematoriju. Film sem ...
Filmska recenzija: Prihodnost
14. marec 2017 ob 19:17 Zadnji trije filmi francoske režiserke Mie Hansen-Løve se ukvarjajo s temami, ki se med seboj razlikujejo kot dan in noč, a jih vseeno povezuje rdeča nit.
Filmska recenzija: Mesečina
28
13. marec 2017 ob 19:27 Naposled je v naših kinematografih letošnji dobitnik oskarja za najboljši film.
Filmska recenzija: Bostonski heroji
2
11. marec 2017 ob 10:30 Pred štirimi leti sta v ciljni ravnini bostonskega maratona eksplodirali dve improvizirani bombi, ki sta huje poškodovali množico tekmovalcev in gledalcev ter povzročili več smrtnih žrtev.
Filmska recenzija: Samo konec sveta L'enfer c'est les autres : pekel so ljudje okoli nas. In kdo nam je bliže kot lastna družina?
4
Filmska recenzija: Spovedi V prestižni, skrbno varovan hotel pride skupina ekonomskopolitičnih velikašev, da bi proslavila rojstni dan, ki ga praznuje direktor Mednarodnega denarnega sklada Daniel Roché.
Filmska recenzija: Anina provizija Kritičnosti in družbenega angažmaja nikoli nisem imel za nekaj, kar bi sledilo trendom.
2
Kaj je res in kaj je laž v malem mestu Tračistan? " Mislim, da bi Gašper Tič moral besedilo, ki ga je napisal, prevesti in prodati v tujino, skupaj s to fantastično glasbo Davorja Hercega, " pravi o prihajajočem muzikalu Trač ali mnogo hrupa za nič ...
2
Antigona v SNG Drami: (post)revolucionarka v rdečem Antigona Eduarda Milerja v priredbi dramaturginje Žanine Mirčevske je sodobna upornica, ki izstopa iz grobne sivine, zazveni v težkih pankovskih akordih, stoji sama zase, globoko zasidrana v ...
7
Filmska recenzija: Nevidno zlo – zadnje poglavje "Včasih se mi dozdeva, da že vse življenje počnem eno in isto. Bežim. Pobijam."
3
Filmska recenzija: Zlato Na prvi pogled se zdi, da ima Zlato , po več kot desetletju novi celovečerec ameriškega režiserja in scenarista Stephena Gaghana, najbolj znanega po politični drami Siriana , vse, kar potrebuje za ...
1
Filmska recenzija: Krogi Zgodba se začne obetavno, z namigom na mit o Orfeju in Evridiki, ki vključuje kljubovanje skušnjavi, prepoved gledanja in moč ljubezni.
2
Nemoč v Mini teatru: klovnovski ekonomisti in ekonomičen klovn Klovn in svetovna gospodarska kriza: Heinrich Böll in Janis Varufakis – na videz nezdružljiva pogleda, ki pa ju v predstavi režiserja in avtorja adaptacije Primoža Ekarta združi skupni pojem nemoč.
Filmska recenzija: Asasinov nazor Pri nekaterih filmih se zdi, kot da so se zanje vsi kritiki, od prvega do zadnjega, odločili, da jih bodo ocenili slabo.
22

Gledamo
link
Filmska recenzija: Nepričakovano očka
1
18. marec 2017 ob 14:20 Filmi, v katerih junaki nepričakovano dobijo otroka, za katerega morajo nato skrbeti, so bili v preteklih desetletjih precej priljubljeni.
Več novic ...
Filmske recenzije
A B C Č D E F G H I
J K L M N O P Q R S
Š T U V W X Y Z Ž 0-9
Kazalo