Nogomet je med panogami, kjer bodo spremembe po epidemiji novega koronavirusa najopaznejše. Foto: Reuters
Nogomet je med panogami, kjer bodo spremembe po epidemiji novega koronavirusa najopaznejše. Foto: Reuters

Rdeče vrage povezujejo s prestopom Tottenhamovega napadalca Harryja Kana za 200 milijonov funtov (228,5 milijona evrov) in prestopom Jadona Sancha iz Borussie Dortmund za 130 milijonov funtov (148,5 milijona evrov).

Woodward, izvršni podpredsednik Manchester Uniteda, poudarja, da so to nerealne številke in da po epidemiji tudi pri Manchestru ne bo šlo več za posel, kot smo ga bili vajeni (business as usual).

Sorodna novica Coutinhu se odpovedujejo, rad bi se vrnil na Otok

Premier liga je najbogatejša med vsemi, za klube pa je ključno, da dobijo milijone na račun televizijskih pravic. Kar se zdaj dogaja, je za vse finančna katastrofa. "Močno si želimo, da se ekipe vrnejo na zelenice, ko bodo pristojne oblasti presodile, da je to varno. Nekaj časa bodo tekme potekale za zaprtimi vrati, in dokler bo tako, o normalnosti v nogometu ne moremo govoriti," je povedal Woodward.

Coutinho na operacijo
Brazilski nogometaš Philippe Coutinho je moral včeraj na operacijo desnega gležnja. Treningom Bayerna se bo znova lahko pridružil čez dva tedna. 27-letnega Coutinha je Barcelona pred letošnjo sezono posodila nemškemu prvaku. Bavarci so že povedali, da ne želijo uveljaviti možnosti odkupa pogodbe v vrednosti 120 milijonov evrov, vrnitev v Barcelono je tudi izključena, saj katalonski velikan nanj ne računa več.