Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Rezultati iskanja

Ni najdenih zadetkov.

Prva liga

Mandarić potrdil, da ne bo nemškega prevzema kluba

Milan Mandarić ostaja predsednik nogometašev Olimpije. Zgodaj popoldne je na Čatežu ob Savi zatrdil, da z neresnimi morebitnimi vlagatelji, z nemškim skladom, ne bo sklenil posla.

31

Tomaž Ambrožič

Bil sem šokiran, kako malo je vedel o slovenskem okolju. Verjel je, da je pri nas tako kot v Angliji, pričakoval je, da se mu bo denar prilival iz televizijskih pravic, vstopnic, od sponzorjev, ki bodo sami prišli, kot je bilo v Portsmouthu.

7

Sinova slavnega Marca Wilmotsa okrepila Triglav

Triglav, ki je jesenski del Prve lige končal na sedmem mestu, se je okrepil za spomladanski del prvenstva. V nadaljevanju sezone bosta v Kranju igrala Marten in Reno Wilmots.

15

Olimpija v negotovosti začela priprave na spomladanski del

V senci ugibanj o novih lastnikih so nogometaši Olimpije začeli priprave za spomladanski del državnega prvenstva. Trener Safet Hadžić informacij o bistvenih spremembah strategije nima, se pa zaveda, da bo do konca januarja pestro.

32

Mandarić se poslavlja, prihaja Thomas Kaiser

Nogometni klub Olimpija, vodilna ekipa Prve lige Telekoma Slovenije, bo imela v ponedeljek, 20. januarja, v Ljubljani izredno volilno skupščino, na kateri bodo izbirali naslednika zdajšnjega predsednika kluba Milana Mandarića.

104
Arhiv novic
Prijavite se na e-novice