Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Prva liga

Metod Jurhar se iz Celja seli v Koper

V Prvi ligi so se zgodile kadrovske spremembe. Pogodbo je z Bravom podpisal Martin Pečar, donedavni vratar Celja Metod Jurhar je okrepil vrste Kopra, medtem ko sta novega igralca pripeljala tudi domžalski in lendavski prvoligaš.

Prva liga

Victor Sanchez del Amo novi trener nogometašev Olimpije

Nogometaše Olimpije bo v novi sezoni vodil Španec Victor Sanchez del Amo, poročajo slovenski mediji. 48-letni Španec bo nasledil Zorana Zeljkovića, s katerim so se v ljubljanskem klubu razšli v začetku maja.

40

Pihler, Mitrović, Urata, Rafiu in Zalokar zapustili Ljudski vrt

Po odličnih predstavah v spomladanskem delu Prve lige vodstvo Maribora sestavlja ekipo za naslednjo sezono. Ishaq Rafiu, Aleks Pihler, Nemanja Mitrović, Icuki Urata in Marko Zalokar so zapustili Ljudski vrt. Kmalu bodo znane tudi okrepitve.

9

Rogaška je izpadla v četrto ligo, med prvoligaško druščino pa prihaja Nafta

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije je sprejel način izpadanja in popolnjevanja članskih lig za sezono 2024/25. S tem je potrdil, da se pokalni prvak Rogaška, ki ni dobila licence, seli v najnižjo ligo.

70

Rogaška se dogovarja z dvema drugoligašema, da bi igrala v drugi ligi

Izvršni odbor Nogometne zveze Slovenije bo najpozneje do petka določil sestavo lig za prihodnjo sezono. Odločitev z zanimanjem pričakujejo tudi v Rogaški Slatini, ki je pred dnevi osvojila pokal, a ostala brez licence za prvo ligo.

26
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov