Foto: AP
Foto: AP

"Moja prednostna naloga sta vedno bila in bosta ostala najina otroka, ki ju ljubim z vsem srcem," je zapisala 42-letna brazilska manekenka na Instagramu.

"S Tomom sva se oddaljila, in čeprav je, jasno, ločitev težka, sem nadvse hvaležna za leta, ki sva jih preživela skupaj, Tomu pa želim samo najboljše."

45-letni Brady je v ločeni objavi na Instagramu zapisal, da sta z Gisele "po dolgem razmisleku" sprejela “bolečo in težko" odločitev. “Drug drugemu želiva samo najboljše, ko obračava novi poglavji v najinih življenjih, ki še čakata, da se napišeta."

Page Six je prvi poročal 4. oktobra, da je nekoč sanjski par najel ločitvene odvetnike in da usklajujeta podrobnosti o razhodu, vključno s financami.

Brady je začel kazati prve znake, da v zakonu škriplje, avgusta, ko si je vzel 11-dnevni odmor med taborom za treniranje. “Vse to je osebno, veste," je povedal zvezdnik ekipe Tampa Bay Buccaneers o premoru po vrnitvi na igrišče. “Vsak ima drugačne izzive, s katerimi se spopada.”

Le nekaj dni pozneje je Page Six poročal, da se je Gisele po "dolgem prepiru" zaradi Bradyjeve odločitve, da se vrne na igrišče, odselila iz skupnega domovanja na Floridi in odpotovala na Kostariko. “Gisele je bila vedno tista, ki je ostajala z otroki," je povedal takrat dobro obveščeni vir. “Dogovor je bil, da se upokoji in se posveti družini, a si je nato premislil.”

Spet drugi vir pa je trdil: “Imata ognjevito zvezo. Gisele je malce temperamentna – je le Brazilka!”

Foto: AP
Foto: AP

Gisele naj bi večkrat grozila z odhodom

Supermanekenka je v svoji knjigi iz leta 2018 z naslovom "Lekcije: Moja pot do življenja s pomenom" zapisala, da si po bolj napetih prepirih rada vzame nekaj prostora.

“Namesto da bi reagirala na način, ki bi ga pozneje obžalovala, vdihnem,” je zapisala in dodala, da prepir konča tako, da možu pove, da se lahko "pozneje pogovorita", nato pa zapusti sobo. “Naslednjič, ko sva s Tomom skupaj, se lahko teme spet lotiva na bolj ljubeč in spoštljiv način, kar vedno storiva."

Paru sta se v zakonu rodila dva otroka – Benjamin (12) in Vivian (9), Brady pa ima iz prejšnje zveze z igralko Bridget Moynahan še 15-letnega sina Jacka.

“Trenutno je zelo žalosten," je povedal vir o Bradyju. “Gisele se pogosto razburi in grozi, da ga bo zapustila, a v preteklosti sta še vedno zakrpala spor. Ampak morda je tokratni malce resnejši.”

Brady in Gisele sta se poročila februarja leta 2009, zaradi manekenke pa je športnik zapustil Moynahan.