Lily-Rose Depp in The Weeknd v Idolu. Foto: IMDb
Lily-Rose Depp in The Weeknd v Idolu. Foto: IMDb

Pod serijo se je podpisal ustvarjalec serije Evforija Sam Levinson, Lily-Rose Depp pa v njej upodablja popzvezdnico Jocelyn, ki pade pod vpliv nevarnega vodje kulta Tedrosa (kanadski pop-hiphoperski zvezdnik The Weeknd).

Pri HBO-ju so ta teden objavili nov napovednik za serijo, kot datum premiere pa določili 4. junij.

Serija sicer dviga prah še pred premiero, tako se je ugibalo, da morda sploh ne bo ugledala luči sveta. Prejšnji mesec so namreč pri reviji Rolling Stone objavili članek s 13 anonimnimi viri iz produkcije, ki so dogajanje na snemanju Idola opisali kot "kaotično katastrofo".

Levinsona med drugim obtožujejo, da je serijo spremenil v "pornografijo mučenja", kjer so v ospredju seks, nepotrebna golota in skrajno dvomljive spolne prakse.

Foto: IMDb
Foto: IMDb

Lily-Rose režiserju v bran

A 23-letna Depp, sicer hčerka Johnnyja Deppa in Vanesse Paradis, je stopila Levinsonu v bran.

“Sam (Levinson) je, iz neštetih razlogov, najboljši režiser, s katerim sem kadar koli sodelovala. Nikdar se nisem počutila, da imam več podpore ali spoštovanja kot umetnica, moja mnenja pa še nikdar niso toliko štela," je dejala v izjavi.

“Delati s Samom je resnično vzajemno delo v vseh pomenih - bolj kot kar koli drugega mu je pomembno ne le, kaj si igralci mislimo o delu, ampak tudi, kako se počutimo ob tem. Sam najema ljudi, katerih delo ceni, in vedno je ustvaril okolje, v katerem sem se počutila opaženo, slišano in cenjeno.”

The Weeknd je bil bolj skop, a tudi bolj piker s svojim komentarjem in ob objavi napovednika na Instagramu zgolj pripomnil: "Rolling Stone, smo te vznejevoljili?"