Obvestila

Ni obvestil.

Obvestila so izklopljena . Vklopi.

Kazalo

Predlogi

Ni najdenih zadetkov.


Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

Rezultati iskanja

MMC RTV 365 Radio Televizija mojRTV × Menu

Popkultura

Na modni reviji Victorie Beckham protest Pete: "Naj živi vegansko usnje." 

Aktivisti organizacije za zaščito živali Peta so "vdrli" na modno revijo Victorie Beckham v okviru pariškega tedna mode in jo pozvali, naj opusti uporabo usnjenih izdelkov.

4
Več

Film in TV

Nova sezona kviza Joker: Novi tekmovalci, zanimiva vprašanja in malce drugačen Joker doma

Po zimskem premoru se konec tedna na male zaslone vrača priljubljeni kviz Joker. Voditelj Mario Glunič ob tem pravi, da se vodenja oddaje tudi po petih letih ni naveličal, predvsem zaradi nepredvidljivosti, "ki je vtkana v značaj Jokerja".

4

Proruski srbski igralec Miloš Biković umaknjen iz serije Beli lotos

Protest ukrajinskega zunanjega ministrstva, naj v novi sezoni HBO-jeve serije Beli lotos zaradi vezi z Rusijo ne nastopi srbski igralec Miloš Biković, je bil uspešen. Igralca v priljubljeni seriji ne bo.

13

Umrl je Carl Weathers, "brez katerega Rocky ne bi dosegel tako velikega uspeha"

Ljubitelji filmske klasike Rocky po nedavni smrti Burta Younga – v filmu je nastopal v vlogi boksarjevega najboljšega prijatelja in svaka Paulieja – žalujejo za Carlom Weathersom, ki je nastopal v vlogi Rockyjevega tekmeca in trenerja Apolla Creeda.

7

Kim Kardashian pri dokumentarcu o Elizabeth Taylor prevzela vlogo producentke

Zvezdnica resničnostnih šovov bo vključena v tridelno dokumentarno serijo o Elizabeth Taylor. Poleg tega, da je Kim Kardashian s filmsko legendo opravila zadnji intervju pred njeno smrtjo leta 2011, se bo 43-letnica preizkusila tudi v vlogi producentke.

2
Več

Družabno

Keanuja Reevesa opazili v Ljubljani in mu ponudili potico

Mimoidoči so v četrtek v Ljubljani opazili hollywoodskega zvezdnika Keanuja Reevesa.

34

"Lik želim predstaviti simpatičen, potem se tudi sam v sebi bolje počutim"

"Že od nekdaj 'fan' Radia Ga Ga in Saša Hribarja. Ko sem ga prvič videl, je bilo, kot da sem videl svojega idola, človeka, ki sem ga res občudoval. Z njim me je doletela sreča, da je bil moj mentor," se velikega ustvarjalca spominja Tilen Artač.

16

Admir Baltić: Samota je nujen predpogoj za ustvarjalnost. In hoja gor in dol po sobi.

"V komediji mi prej nikoli ni bilo preveč blizu polje igranja z besedami. Sem bolj pripovedovalec zgodb, znotraj katerih iščem smešne trenutke," pravi Admir Baltić, ki v oddaji Kaj dogaja? zabava kot profesorski magister Baltić v rubriki Beseda tedna.

11

Knjiga, ki predstavlja Eldo Viler in Slovensko popevko

Ena največjih pevk iz zlate dobe slovenske popevke Elda Viler je svoje življenje in kariero popisala v avtobiografiji Elda – notranji naboj. Soavtor in pisec knjige je bil Ivo Gajič.

2
Več

Retro

Tipično slovensko: Kurent ali zgodba o fantu, ki si prvič nadene kurentovo kapo

"Kako se je podeželski kurent udomačil v mestu in karnevalskih sprevodih, kdo vse je danes kurent, čeprav nekoč ni smel biti?" sta dve izmed vprašanj, na katera poskuša odgovoriti nov dokumentarni film TV Slovenija, naslovljen Tipično slovensko: Kurent.

Podmeninski gadje iz Zadrečke doline ohranjajo tradicijo starodobnega smučanja

Ljubitelji smučanja po starem so se v soboto zbrali na prvi vseslovenski tekmi v letošnji sezoni, ki so jo organizirali Podmeninski gadje v Bočni. Tekmovanja se je udeležilo 40 tekmovalcev iz slovenskih društev starodobnih smučarjev.

60 let od trenutka, ko se je Slovenija povezala s svetom tudi po zraku

Mineva 60 let od prvega pristanka in vzleta potniškega letala na letališču Brnik – letalo Douglas DC 6B je namreč na takrat novozgrajenem letališču pristalo dan pred božičem leta 1963, potniški promet pa je na letališču stekel dobra dva tedna pozneje.

63

Božič slikarja Maksima Gasparija

Ob 140. obletnici rojstva znamenitega slovenskega umetnika smo obiskali njegov rojstni kraj Selšček nad Cerknico, ki v Gasparijev spomin še prav posebej oživi za božič.

2
Več

Moda

Moda na grammyjih: od rdečega "drevesa" in brezčasne Taylor do Miley v obleki iz varnostnih zaponk

Ne le glasba, na podelitvi najprestižnejših glasbenih nagrad (ali, bolje rečeno, pred njo) je pozornost tradicionalno usmerjena tudi v modne izbire glasbenic in glasbenikov. Tokrat je največ pogledov pritegnila Miley Cyrus.

9

Sofia Richie in Elliot Grainge pričakujeta prvega otroka

Manekenka in hčerka Lionela Richieja Sofia Richie je v intervjuju za Vogue razkrila, da z možem Elliotom Graingeem junija pričakujeta prvega otroka.

1

Moda kot način integracije: begunci predstavili svoje kreacije

19 posameznikov, ki so v zadnjih letih ubežali vojnam, nasilju in kršenju človekovih pravic ter si svoje novo življenje ustvarili v italijanski prestolnici, je končno dobilo priložnost uresničiti sanje – postali so oblikovalci in priredili prvo revijo.

1

"Naj se za vami obračajo glave" – H&M umaknil sporni oglas za promocijo otroških oblačil

Oblačilni velikan H&M je po številnih kritikah, da seksualizira deklice, umaknil sporno avstralsko oglaševalsko kampanjo za otroška oblačila s sloganom: "Naj se za vami obračajo glave."

26
Več
Prijavite se na e-novice

Prijavite se na e-novice

Neveljaven email naslov