Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Ljubite, navdihujte, smejte se, vzgajajte, navdušujte.

V življenju se premalokrat zavedamo, da je potrebno ceniti tisto, kar imamo. Da je treba poiskati srečo v drobnih radostih, v svojih najdražjih, v tistem, na kar lahko vplivamo sami. Da ni potrebno iskati napak, pač pa smo lahko ponosni nase.

Lisca je zato povabila k sodelovanju 5 različnih žensk, ki vam sporočajo ravno to. Da je življenje čudovito, kakor smo čudoviti mi. Teja, Urška, Alenka, Elisa in Sophie so izbrale svoje najljubše perilo, čipkasto, minimalistično, sodobno … V zadnji Liscini kampanji nam sporočajo, da se lahko otresemo kalupov. Ker je vsaka lahko popolna. Ob tem pa nam z Lisco želijo, da si vzamemo čas za tisto, kar je pomembno. Sledite njihovemu sporočilu – ljubite, navdihujte, smejte se, vzgajajte in navdušujte. Ponosne nase.

Da bo predpraznično pričakovanje še nekoliko slajše, pa je Lisca pripravila nagradno igro – do 16. 12. 2018 lahko na spletni strani https://www.lisca.si/proud-to-be-me-winter odgovorite na vprašanje, izpolnite obrazec in sodelujete v tedenskih žrebanjih za komplet perila in v končnem žrebanju za glavno nagrado, bon v vrednosti 500 € za izdelke Lisca. Lahko pa si kar tako, ker si zaslužite, privoščite malce razvajanja – z novim perilom, v katerem boste še bolj samozavestne, odločne in čudovite. Izberite najljubšega na www.lisca.si.

#proudtobeme
#liscalingerie