Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

A1 Smart N9 je idealen prvi korak v svet pametne telefonije, ki otroku prinaša zabavo, staršem pa zagotavlja mirnost in več časa zase.

Mobilni operater A1 na tržišče pošilja pametni telefon, ki je s kakovostjo, uporabnostjo in edinstvenim izgledom odlična odskočna deska za vstop v svet pametnih mobilnih naprav. Kot edini na trgu ima A1 Smart N9 3-letno garancijo , ki zagotavlja, da vsaj naslednja tri leta se zagotovo ne bo treba ukvarjati z nakupom novega telefona. A1 Smart N9 je odlična izbira za iskalce prvega pametnega telefona, ki po ugodni ceni ponuja veliko mero funkcionalnosti in enostavno uporabo na vsakem koraku.

A1 Smart N9 ima vse, kar vaš najstnik potrebuje za prve samostojne mobilne korake – velik zaslon, dva kakovostna fotoaparata in hiter operacijski sistem Android Oreo, ki zagotavlja hitro odzivnost in nemoteno preklapljajte med aplikacijami. Pred nakupom se lahko o zmogljivostih telefona prepričate v 3-dnevnem testnem obdobju. V tem času lahko raziščete vse funkcije in aplikacije, ki jih naprava ponuja, in se na podlagi odlične uporabniške izkušnje, brez kakršnih koli dvomov odločite za nakup. Izkoristite možnost testiranja in se odpravite se na najbližji center A1 Slovenija, kjer vam bo svetovalec pomagal pri namestitvi telefona.

  • 5,5 palčni zaslon z razmerji stranic 18:9 je idealen za raziskovanje najljubših vsebin in pregled fotografij in video posnetkov.
  • Dve izvrstni kameri za snemanje kvalitetnih fotografij. Zadnja s 13 milijoni slikovnih točk omogoča samodejno ostrenje, LED bliskavico, funkcijo HDR; sprednja kamera pa z 8 milijoni slikovnih točk zagotavlja snemanje kvalitetnih selfijev.
  • Hiter operacijski sistem z najnovejšo različico operacijskega sistema Android Oreo.