Foto:
Foto:
false
false

Glede na to, da se letos praznuje 10-letnica prvega iPhona, so se v Applu odločili organizirati največjo proslavo leta do sedaj in . Odkar je iPhone 7 prišel v prodajo, so delnice Appla zrasle za neverjetnih 30% in dosegle najvišjo vrednost od junija leta 2014.

Fortrade, samo danes, vsem bralcem portala Rtvslo.si podarja 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Apple-a (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi.

50 EUR za trgovanje s cenami delnic Apple-a lahko prevzamete tukaj.

Opozorilo: Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugodne za vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita.

Ali bo iPhone 8 ponovno vse spremenil?

Kot je objavljeno, Apple dela na tehnologiji 3D senzorjev za svoj novi ekskluzivni model mobilnega telefona, vendar še vedno ni objavljeno o kakšni tehnologiji natančno govorimo. Tim Cook, CEO Appla, je v ta model integriral AR tehnologijo s katero se naše okolje pretvori v digitalni vmesnik postavljanjem virtualnih objektov v realnem svetu in realnem času.

Pojavile so se govorice, da bo iPhone imel sposobnost identifikacije objektov, ki se bodo pojavili na ekranu kamere in da bo imel sposobnost prepoznavanja obrazov, nekaj podobnega kot to že počne MSQRD aplikacija. IPhone 8 za katerega se predpostavlja, da bo predstavljen pod imenom iPhoneX, bo imel dual-zaobljen OLED ekran, narejen iz stekla, brez fizičnega Home gumba ob sposobnosti branja prstnega odtisa.

50 EUR za trgovanje s cenami delnic Apple-a lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Apple-a

S tržno kapitalizacijo več kot 775 milijard dolarjev, Apple predstavlja največje podjetje na svetu, z njihovimi delnicami se trguje na borzi in je dvakrat večje od naslednje na seznamu. Apple se tukaj ne bo zaustavil, ampak namerava nadaljevati z rastjo. Poročilo o zaslužkih za zadnji kvartal prejšnjega leta so pokazali rekordno visoko rast po delnici, 3,36 dolarja in prihodek 78,4 milijarde dolarjev v veliki meri podpirajo namere podjetja. Brez dvoma se Apple pomika k novim rekordom, ko je govora o prodaji, saj se za novi iPhone8 predpostavlja, da bo prodajna cena v ZDA 1000 dolarjev.

50 EUR za trgovanje s cenami delnic najuspešnejšega podjetja na svetu lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.


Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete. To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakršnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.