Foto: AP
Foto: AP

Uporaba baterijskih sesalnikov v gospodinjstvih beleži v zadnjih letih tako v svetu kot tudi v Sloveniji veliko rast. To ne preseneča, saj smo v zadnjih letih priča hitremu razvoju baterijskih sesalnikov. Današnji najkakovostnejši baterijski sesalniki so vsestranski, izvrstno čistijo vse vrste površin, so brez kabla in enostavni za uporabo, hkrati pa z lahkoto nadomestijo klasični sesalnik v manjših in srednje velikih gospodinjstvih. V to kategorijo sodita tudi nova pokončna sesalnika Athlet RunTimePlus in Zoo'o RunTimePlus iz Boscha.

Poglejte si, kako otročje lahko je čiščenje z novim baterijskim sesalnikom Bosch Athlet:

Vsestranski pomočnik:

akumulatorski sesalnik

Bosch Athlet RuntimePlus 25.2V

(model BCH65RT25)

Popoln za hitro in enostavno čiščenje manjših in srednje velikih gospodinjstev.

Praktični Athlet je opremljen za vsak izziv v srednje velikih domovih ter je idealen za vsakogar, ki ceni temeljito čiščenje in enostavno rokovanje. Popularen in uspešen klasik med pokončnimi sesalniki.

Zahvaljujoč vzdržljivim Boschevim litij-ionskim baterijam sedaj s kar z do 75 minutami neprekinjenega delovanja, kar zadostuje, da počistite dom naenkrat, brez potrebe po dodatnem polnjenju baterij.

Za ljubitelje hišnih ljubljenčkov: akumulatorski sesalnik

Bosch Zoo'o RuntimePlus 25.2V

(model BCH65PET)

Živalsko dlako odstrani še posebej temeljito po zaslugi električne krtače ProAnimal Brush in to do 30 % hitreje (primerjanje pobiranja vlaken s preproge v primerjavi z običajnim sesalnikom Bosch s kablom, opremljenim s turbo krtačo - BGL3A315. Testiran v skladu z EN 60312).

Odstrani tudi trdovratno živalsko dlako z oblazinjenega pohištva,

preprog in tekstila – tudi v domovih, kjer je več hišnih ljubljenčkov.

Vključuje praktičen komplet z dodatnim priborom za čiščenje avtomobila in oblazinjenega pohištva.

Kako enostavno in učinkovito je čiščenje z novim baterijskim sesalnikom Bosch Athlet se je prepričal tudi ambasador hišnih aparatov Bosch, televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih.

Več informacij o novih baterijskih sesalnikih Bosch Athlet in Zoo'o najdete tukaj.