Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Ja, prav ste prebrali. Ne glede na to, kakšno storitev potrebujete, je po novem ponudnike doseči lažje kot kadar koli prej. Zato je zaslužen prvi sistem za javno zbiranje ponudb , ki je za iskalce storitev celo BREZPLAČEN.

Nič več čakanja

Zakaj bi porabljali vaš dragocen čas, klicali na desetine ponudnikov, barantali za ceno in trpeli nadležne sestanke? S pomočjo sistema IZBEREM.si, v katerem je trenutno registriranih že več kot 11 tisoč podjetij, je iskanje storitev postalo lažje kot kadar koli prej. Ne glede na to, kje v Sloveniji stanujete ali kakršno koli storitev potrebujete, imate sedaj vse mojstre in storitve na dosegu samo z enim klikom. Na IZBEREM.si se preprosto BREZPLAČNO registrirate, oddate svoje povpraševanje in počakate na ponudbe.

Izberite najboljšo ponudbo

Hitro po oddaji povpraševanja boste v sistemu IZBEREM.si in z elektronskim sporočilom obveščeni o ponudbi izvajalca, ki se je odzval na vaše povpraševanje. Vse ponudbe na IZBEREM.si vsebujejo transparentno ceno in za vas pomembne informacije. Vi pa za izvajalce po želji ostajate anonimni. Samo vi lahko kontaktirate izvajalca, ki vam najbolj ustreza in se z njim neposredno dogovorite za posel. Odločitev, katerega mojstra izbrati, še nikoli ni bila preprostejša. Zakaj? Prvi sistem za javno in transparentno zbiranje ponudb vam namreč omogoča, da pravega ponudnika izberete glede na vrsto izvedbe, lokacijo, ceno in priporočila drugih uporabnikov. Posledično boste vedno dobili pošteno ceno, storitev pa bo opravljena kakovostno in ob dogovorjenem terminu.

Kako deluje sistem v praksi?

Potrebujete denimo zavarovanje? V sistemu IZBEREM.si je registriranih že več kot 450 podjetij, ki ponujajo vse vrste zavarovanj. Ne glede na to, katero zavarovanje potrebujete (osebno zavarovanje, zavarovanje živali, koles in motornih koles, gradbeno zavarovanje …),v sistemu IZBEREM.si preprosto oddate svoje povpraševanje, ob tem pa lahko za ponudnike po želji ostanete tudi anonimni. Hitro zatem boste od različnih ponudnikov zavarovanj dobili neobvezujoče ponudbe, na podlagi katerih se boste odločili, ali boste katerega od ponudnikov tudi kontaktirali in nato sklenili posel. Pri odločitvi si lahko pomagate s predhodnimi ocenami drugih uporabnikov, prav tako pa se lahko odločite za najugodnejšo ponudbo. Na tak način boste do poštene cene za bilo katero zavarovanje prišli hitro in brez nepotrebnega klicanja različnih ponudnikov.

Sliši se zanimivo, kajne?

V kolikor želite tudi vi prihraniti čas in ohraniti mirne živce, se lahko kot povpraševalec že danes BREZPLAČNO registrirate v prvi sistem za javno zbiranje ponudb - IZBEREM.si!

Ni problema! Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 44 55, kjer vam bodo prijazni svetovalci odgovorili na vsa zastavljena vprašanja, ali vam pomagali ustvariti uporabniški profil.

Izberem.si je pisan na kožo iskalcem storitev:

  • Zakaj bi klicali na desetine ponudnikov, barantali za ceno in trpeli nadležne sestanke? Izberem.si je hitra rešitev, ko potrebujete storitev, uporaba pa brezplačna!
  • Dobro storitev za ustrezno ceno še nikoli ni bilo tako enostavno najti.
  • Vsi ponudniki na enem mestu s transparentno ponudbo in jasno primerljivostjo.
  • Se ne morete odločiti med ponudbami z isto ceno? Preverite, kaj o ponudnikih pravijo uporabniki.
  • Nobena zahteva ni pretirana, če imate na razpolago dovolj možnosti. Bolj specifično boste povedali, kaj potrebujete, lažje boste našli idealnega mojstra.
  • Se bojite, da boste za uslugo plačali več, kot je vredna? Na Izberem.si je vsaka ponudba jasna in odprta.
  • 100 % GARANCIJA anonimnosti
  • Ustvarite svoj zasebni profil (podatkov nihče ne vidi razen vas) in objavite, kaj potrebujete. Na svoj e-naslov boste prejeli odprte ponudbe, ki jih boste lahko v miru primerjali in se tako odločili za najboljšega ponudnika za vas.
  • Če boste potrebovali dodatno pomoč, lahko za vsakega ponudnika storitev preverite tudi, kaj o njem pišejo uporabniki.


Imate kakšno vprašanje?

Ni problema! Pokličite na brezplačno telefonsko številko 080 44 55, kjer vam bodo prijazni svetovalci odgovorili na vsa zastavljena vprašanja, ali vam pomagali ustvariti uporabniški profil.