Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Reševanje problemov, organizacijske sposobnosti, osredotočenost na stranke ter kritično in ustvarjalno razmišljanje so ključne kompetence, ki jih delodajalci pričakujejo od zaposlenih tako v svetovnem merilu kot tudi v Sloveniji.

Poročilo raziskave Svetovnega gospodarskega foruma 2016, »Future of Jobs«, navaja, da naj bi se več kot tretjina, natančneje 35 % obstoječih znanj, spretnosti in veščin, ki jih danes štejemo za pomembne, do leta 2020 spremenila. In na to morate biti pripravljeni, morate biti konkurenčni in imeti morate pravo znanje.

A študij naj ne bo le branje knjig

Študij mora temeljiti na reševanju praktičnih nalog, na študijah primerov, analiziranju in iskanju rešitev za konkretne probleme iz prakse. Samo skozi tako zasnovan študij boste razvili za poslovni svet dragocene osebne, vodstvene in strokovne kompetence. In točno to vam zagotavlja edinstven Dobin model online študija. Učitelji na DOBA Fakulteti prihajajo iz prakse in zelo dobro poznajo razliko med knjigo in resničnim življenjem. Ker je online študij na Dobi zelo aktiven z veliko medsebojnega sodelovanja v virtualnem okolju med študenti, online mentorji in učitelji, so študentje med študijem zelo uspešni, pridobljeno znanje pa tako uporabijo v praksi. Zato tudi ne preseneča podatke, da je kar 65 % diplomantov DOBA Fakultete takoj po diplomi deležnih pozitivnih sprememb na delovnem mestu – napredovanje, višja plača …

Smo tudi v vas spodbudili zanimanje za študij?

Potem vam priporočamo že danes klik na spletno stran DOBA.si, kje so kot prvi, že pred 18 leti, zaznali potrebe zaposlenih in mladih, ki iščete dostopne in fleksibilne načine izobraževanja. Vnašanja svetovnih trendov so se lotili inovativno in svojstveno, zato so danes zagotovo regionalni zmagovalec na področju online izobraževanja. So tudi edini, kjer je njihov model online študija potrjen z mednarodno akreditacijo, kar je potrditev visoke kakovosti online študija.

5 razlogov, zakaj je do danes več kot 10 000 posameznikov izbralo online študij na Dobi in ne drugje!

  1. Celostna podpora od vpisa do diplomiranja – osebni obline mentor, tim sodelavcev za organizacijsko, administrativno in tehnično podporo.
  2. Fleksibilnost in dostopnost – Študij je dostopen 24/7 in je v celoti prilagojen dinamičnemu načinu življenja – služba, hobiji, družina, prijatelji …
  3. Študij s sodelovanjem – aktiven študij in veliko sodelovanja med študenti, online mentorji, profesorji. Nikoli niste sami!
  4. Študij skozi reševanje problemov – študij ni branje knjig, ampak rešujete praktične naloge, iščete rešitve za konkretne probleme iz prakse. Učijo vas bodo profesorji iz prakse.
  5. Mednarodna akreditacija – Dobin model online študija je edini v Sloveniji, ki ima pomembno mednarodno akreditacijo, kar kaže na visoko kakovost.

Prepričajte se tudi vi:
Spoznajte, kako poteka delo pri online študiju – demo predmet

Izpolnite informativno prijavo in prejeli boste informativno gradivo s predstavitvijo programov po pošti,
Udeležite se informativnega dne, ali na sedežu fakultete ali online,
Pišite na fakulteta@doba.si in odgovorili vam bodo v roku 24 ur,
Pokličite na 022283890 in z veseljem vam bodo svetovali po telefonu,

Velika izbira online programov

Izbirate lahko med dodiplomskimi visokošolskimi programi:

Na voljo so tudi podiplomski magistrski programi:

In tudi višješolski programi

Informativni dnevi:

Maribor, Prešernova ulica 1

Ljubljana, Biotehniška fakulteta, Večna pot 83 (oddelek za gozdarstvo)

Koper, Ljudska univerza, Cankarjeva 33:

  • petek, 9. 2. ob 16. uri,
  • sobota, 10. 2., ob 10. uri.

Online informativni dan:

Online informativni dan je vse bolj priljubljena oblika pridobivanja informacij. Udeleženci kot največje prednosti izpostavljajo to, da lahko informativni dan spremljajo od doma in da prezentacija največkrat poteka v večernih urah.

Poiščite svoj termin na https://www.fakulteta.doba.si/informativni-dnevi-in-svetovanja-za-izbiro-studija