Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

S fasadnimi sistemi JUBIZOL smo v podjetju JUB razvili sistemske rešitve, ki imajo poleg zaščitne in izolacijske tudi estetsko funkcijo in so usklajene z arhitekturnimi, podnebnimi in energetskimi zahtevami. Poleg zunanjega videza fasade, ki ga določajo barve, struktura, oblika in materiali, sta pomembni tudi njena funkcionalnost in trajnost. Fasadni sistemi JUBIZOL zagotavljajo oboje, kar potrjuje zaupanje tisočih končnih uporabnikov. Naložba v vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL je sinonim za učinkovito in dolgotrajno zaščito objekta, hkrati pa uporabnikom zagotavlja odlične bivalne pogoje skozi vse leto.

Prihranite pri energiji do 40 % in ustvarite zdrave in ugodne bivalne pogoje

Zvgradnjo toplotnoizolacijskega sistema JUBIZOL in zadostno debelino izolacijskega materiala boste lahko porabo energije za ogrevanje in hlajenje znižali kar do 40 odstotkov, poleg tega pa preprečili nastajanje toplotnih mostov. Z idealno izoliranimi zidnimi površinami boste v notranjih prostorih izboljšali bivalne pogoje, ki jih opredeljujeta temperatura med 19 in 22 °C in vlaga med 40 in 60 odstotkov, s tem pa preprečili tudi morebitno izsuševanje zraka in nastajanje prahu, ki lahko draži naša dihala, ter razvoj zidne plesni, ki nastaja zaradi visoke in trajne vlage ter drugih vplivov iz okolja.

Zagotovite kakovost in trajnost objekta z garancijo do 25 let

JUB zagotavlja do 25-letno garancijo ter dolgoročno in premišljeno naložbo v toplotnoizolacijski sistem JUBIZOL.

Fasadne sisteme JUBIZOL odlikuje časovna obstojnost in dolga življenjska doba tudi v najbolj zahtevnih pogojih uporabe. Energijsko učinkoviti toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL, ki so certificirani v pooblaščenih ustanovah doma in v tujini, so plod slovenskega znanja in tudi v celoti izdelani v Sloveniji. Z lastno proizvodnjo ekspandiranega polistirena v JUB-u zagotavljamo popoln nadzor nad vsemi komponentami, ki so vanj vgrajene.

Naložba v vgradnjo fasadnega sistema JUBIZOL zagotavlja učinkovito in dolgotrajno zaščito objekta skozi vse leto. Pravilno vgrajena toplotna izolacija deluje ne glede na energetske in podnebne pogoje. Zato je pomembno, da uporabnik izbere in vgradi dovršen in funkcionalen toplotnoizolacijski sistem, ki mu s številnimi prednostmi zagotavlja zanesljivo, trajno in ekonomsko upravičeno naložbo.

Povečajte estetsko vrednost objekta

Toplotnoizolacijski sistemi JUBIZOL zagotavljajo vrhunski estetski videz objekta. Zaključni ometi omogočajo izvedbo fasade v zaribani ali glajeni strukturi ob različni zrnavosti, pri tem pa lahko izbirate med številnimi odtenki z najvišjo obstojnostjo.

Svetovanje strankam v razstavnem salonu JUB Design Studio

Poleg energetskega in okoljevarstvenega vidika je pri izbiri fasade pomemben tudi estetski videz. Pravilna izbira barv je odvisna od arhitekturne zasnove hiše, njenih stanovalcev, pomembna pa je tudi skladnost z okoljem. Pri izbiri zaključnega sloja fasade si pogosto težko predstavljamo, kakšen bo končni videz hiše, zato vam lahko pri izbiri s profesionalnim nasvetom pomaga arhitekt podjetja JUB, ki vam ob nakupu JUBIZOL fasade po naročilu izdela barvno študijo povsem brezplačno.

Pri izbiri in vgradnji za vas najbolj ustreznega fasadnega sistema vam bomo svetovali v JUB-ovi tehnično svetovalni službi, v dogovoru z vami pa si bomo vaš objekt ogledali in vam predlagali ustrezne tehnične rešitve, ki skupaj z ustreznimi popisi del predstavljajo osnovo za izdelavo ocene investicije.

Razstavno-prodajni salon JUB Design Studio, ki se nahaja v prostorih podjetja JUB v Dolu pri Ljubljani, je namenjen pridobivanju kreativnih idej za vsak dom. V njem so razstavljeni vzorci materialov na večjih površinah, kar pripomore k enostavnejši odločitvi med različnimi vrstami ometov in odtenkov zaključnega fasadnega sloja. Obiščite nas v prodajno razstavnem salonu, pokličete na brezplačno številko 080 15 56 ali nam pišete na info@jub.si in zagotovo bomo našli optimalno rešitev za vas.

Ob izpolnjevanju visokih energetskih zahtev uporabnikov, celoviti storitvi, izkušnjah JUB-ovih strokovnjakov in zavezanosti k doseganju visokih kriterijev kakovosti, vam bo JUBIZOL fasada zares omogočila barvito, varčno in trajno ugodje bivanja.

JUB d. o. o., Dol pri Ljubljani 28, 1262 Dol pri Ljubljani

Svetovanje na brezplačni telefonski številki (vsak delavnik od 8h do 16h): 080 15 56

JUB Design Studio prodajalna in razstavni salon, T: 01 588 42 66, E: prodajalna@jub.si

Arhitekt svetovalec, T: 01 588 43 90, E: arhitekt.jds@jub.si