Foto:
Foto:

Imate tudi vi v svojih mislih »čakalno vrsto« nakupov, ki jo sproti urejate in prilagajate svojim potrebam in željam? Nekatere stvari se v življenju zgodijo načrtovano, nemalokrat pa se nam nepričakovano ponudi priložnost na katero smo dolgo čakali. Nakup avta, motorja, dolgo željeno popotovanje po izredno ugodni ceni ali nakup opreme za novega družinskega člana? V takih primerih praviloma nekoliko preuredimo »čakalno vrsto« svojih nakupov.

V banki Sberbank predlagajo, da se v primerih, ko ste že preobremenjeni z mesečnimi finančnimi obveznostmi, odločite za poplačilo obveznosti in najem ugodnejšega kredita. Z novim kreditom, ki vam je na voljo do , si boste zagotovili nižje mesečne obroke, odplačevanje dosedanjih obveznosti pa bo postalo bolj znosno. In še marsikatero nepričakovano priložnost boste spreobrnili sebi v prid.

Ob najemu potrošniškega kredita pa so vam pripravili posebno ugodnost: podarili vam bodo darilno kartico Petrol v vrednosti 100 EUR in ni izključeno, da si boste s tem uresničili tudi kakšno skrito željo.

Pa še to: najem posojila predstavlja pomembno odločitev, ki jo je potrebno skrbno in pravilno načrtovati. V okviru individualnega svetovanja v banki Sberbank strankam pomagajo pri pravilni odločitvi za najem posojila, tudi s stališča varnega zadolževanja, večjega nadzora porabe prihodkov, oblikovanja varnostne rezerve ter uresničitve zastavljenih življenjskih ciljev in želja.

Več informacij dobite na spletni strani, kjer lahko oddate vaše povpraševanje ali pa pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 22 65.