Stvari, ki si jih želite, lahko kupite takoj, plačate pa pozneje na obroke. Foto:
Stvari, ki si jih želite, lahko kupite takoj, plačate pa pozneje na obroke. Foto:
Prednost Abankine obročne kartice je tudi v tem, da vam omogoča obročno odplačevanje kjerkoli in kadarkoli – doma, v tujini in na spletu.
Prednost Abankine obročne kartice je tudi v tem, da vam omogoča obročno odplačevanje kjerkoli in kadarkoli – doma, v tujini in na spletu.

obročno kartico iz Abanke si jih izberete takrat, ko jih potrebujete, nakup pa preprosto in diskretno plačate pozneje na obroke, ne glede na to, ali kupujete doma, v tujini ali prek spleta.

Obročna kartica vam bo prišla zelo prav pri večjih finančnih zalogajih, kot so praznična obdarovanja ali zimski oddih, saj si lahko nakup razporedite na več obrokov. Število obrokov si določite sami prek sporočila SMS.

Uporabite diskretno obročno plačilo

Plačevanje je preprosto in diskretno, saj ni vezano na dogovore s posameznimi trgovci in zanj ne potrebujete nobene dodatne dokumentacije. Dovolj je le obročna kartica, s katero opravite plačilo. Po plačilu s kartico prejmete sporočilo SMS na svoj mobilni telefon, nanj pa najpozneje v 30 minutah od opravljenega plačila odgovorite s povratnim sporočilom SMS in sami izberete, v koliko obrokih (od 2 do 12) želite poravnati nakup, ne da bi trgovec ali kupec za vami vedela, da plačujete obročno.

Nakupujte doma, v tujini in na spletu

Prednost Abankine obročne kartice je tudi v tem, da vam omogoča obročno odplačevanje kjerkoli in kadarkoli – doma, v tujini in na spletu. Izdelke zase in za svoje najdražje lahko nakupujete na vseh prodajnih mestih z oznako Visa Electron.

Najnižji znesek nakupa, ki ga želite poravnati na obroke ni določen, najvišji znesek pa je odvisen od razpoložljivega limita na vaši kartici. Da vedno veste, pri čem ste, lahko stanje porabe na obročni kartici v trenutku preverite v mobilni banki Abamobi.

Naročite se pri prijaznih svetovalcih

Obročno kartico lahko pridobite v najbližji poslovalnici Abanke, svoj termin sestanka pa si lahko tudi vnaprej rezervirate. Na vsa dodatna vprašanja vam bomo z veseljem odgovorili na brezplačni telefonski številki Abafon 080 1 360 in prek elektronske pošte info@abanka.si.

Želimo vam prijetno predpraznično nakupovanje!