Okna LIP BLED imajo odlično toplotno prehodnost. Foto:
Okna LIP BLED imajo odlično toplotno prehodnost. Foto:
Podjetje LIP BLED še naprej bogati svoj program talnih oblog.
Podjetje LIP BLED še naprej bogati svoj program talnih oblog.
Notranja vrata podjetje razvija in izdeluje že 70 let.
Notranja vrata podjetje razvija in izdeluje že 70 let.
Foto: Oglasno sporočilo

Podjetje LIP BLED, katerega primarna dejavnost je izdelava notranjih vrat, se lahko pohvali s kolekcijo lesenih oken. Les je odličen toplotni izolator, za katerega predelavo je potrebno zelo malo energije. Skrbi za izravnavanje vlage v prostoru, saj jo tako sprejema kot oddaja, in s tem ustvarja razmere za zdravo bivanje v vašem domu. Izbirate lahko med linijami LIP BLED 68, LIP BLED 78, LIP BLED 95 LA in 85 LA ter LIP BLED ELEGANCE. Okna LIP BLED imajo odlično toplotno prehodnost: od 0,81 W/m2K, dobro tesnijo, odkapna profila na okenskem krilu in okviru pa varujeta najobčutljivejše dele okna pred zunanjimi vplivi, kot so dež, sonce, mraz, vročina in prah. Z nakupom lesenih oken LIP BLED si lahko zagotovite tudi nepovratna finančna sredstva Eko sklada.

Parketi, laminati, vinilne talne obloge Lip Bled

Podjetje LIP BLED še naprej bogati svoj program. Vponudbi najdete širok izbor kakovostnih talnih oblog priznanih svetovnih proizvajalcev, ki obsega vse vrste parketov in laminatov, lesene zunanje in notranje stenske obloge, gotovo lakirano pluto, PVC-vinil in linolej talne obloge v ploščah in vse vrste zaključnih letev, profilov, podlog in drugih materialov, potrebnih za vgradnjo talnih oblog.

Zdaj je prava inovacija na področju dvo- in troslojnih parketov »KLIK PARKET«. Gre za t. i. tehnologijo »na klik«, parket pa je pohoden takoj po polaganju. Če prenavljate kuhinje ali kopalnice, pa je idealen »hydrocork«, vrsta vinilne pluta talne obloge, ki je vodoodporna.

Notranja vrata Lip Bled

Ne spreglejte tudi ogromne kolekcije notranjih vrat, ki jih podjetje razvija in izdeluje že 70 let. Lahko si zamislite povsem svoja vrata, saj lahko izbirate med različnimi oblikami, barvami, površinami, robovi, načini odpiranja in dodatki.

Več o tem si lahko prelistate v novih katalogih, ki jih najdete na spletnem mestu www.lip-bled.si.

Če bi se raje pogovorili osebno z njihovimi svetovalci, med 11. in 16. septembrom obiščite LIPOV razstavni salon na sejmu MOS v Celju. Do konca septembra pa se izplača izkoristiti sejemske popuste v vseh poslovalnicah LIP BLED po Sloveniji.