Foto:
Foto:
Samo za velike…POLI HAMMY. Nova piščančja šunka.
Samo za velike…POLI HAMMY. Nova piščančja šunka.

Ob Poli smo zrastle že številne generacije. Njena izredna kakovost priča o tem, da je po 44 letih še vedno trdno z nami. In da si upa iti še dlje. Zato nam sedaj s ponosom predstavlja najboljšo .

V kampanji za nov izdelek ikonične blagovne znamke Poli iz Perutnine Ptuj sodelujejo znani obrazi s sveta špota in zabave - košarkarski zvezdnik Luka Dončić ter igralca Tadej Toš in Enis Bešlagić. Poli z novim izdelkom Poli hammy vstopa v novo kategorijo šunk in šunkaric, na prodajnih policah ga najdete od konca meseca oktobra.

Poli hammy razvita s posluhom za potrebe in pričakovanja potrošnikov

Pred lansiranjem na trg je Perutnina Ptuj z raziskavami v Sloveniji, na Hrvaškem, Srbiji ter Bosni in Hercegovini pri potrošnikih preverila idejo o širitvi blagovne znamke Poli v novo kategorijo piščančjih šunk in šunkaric, koncept, izdelek in ime.

Več kot 2000 sodelujočih v raziskavi Valicona blagovno znamko Poli doživlja izrazito pozitivno, kot znamko št.1, ki se močno povezuje z inovacijami, spremembami in novostmi, zato lansiranje Poli piščančje šunke z imenom Poli hammy ne predstavlja izrazitega presenečenja in je pozitivno sprejeto.

Samo za velike… POLI HAMMY. Nova piščančja šunka.

Vsi si želimo lahke in okusne hrane, nekaj, kar si lahko pripravimo hitro, na različne načine, v raznovrstnih jedeh in z mnogimi dodatki. Odlično rešitev predstavlja nova
piščančja šunka Poli hammy.

Kar 90 % piščančjega mesa

Poli hammy je skrbno pripravljena iz visoko kakovostnega piščančjega mesa. V ustih je sočna in mehka. Navdušuje nas s prijetno svetlo roza barvo, strukturo šunke in nežnim vonjem. Lahko jo dobimo že narezano, v različnih velikostih in pakiranjih.

Več na www.poli.si.