Popolno praznično darilo, Well soft jopica Beauty, Cheek by Lisca. Foto:
Popolno praznično darilo, Well soft jopica Beauty, Cheek by Lisca. Foto:
Ana Bucik, ambasadorka znamke Lisca.

Darila, ki so pisana na kožo obdarovanca, štejejo največ. To so tista darila, s katerimi povemo, da smo mu prisluhnili skozi vse leto, ali pa vsaj v zadnjih tednih previdno stikali za njegovimi najbolj skritimi željami.

Če torej želite v naslednjih tednih pustiti pečat, naj bo takšno tudi vaše darilo. Osebno in intimno. In kaj je bolj osebnega kot perilo?

»Če se odločite, da boste podarili perilo, najprej pomislite na slog, ki ga ima oseba, ki jo želite obdariti. Je ta eleganten, športen, trendovski ali seksi? Temu primerno naj bo tudi perilo,« svetuje Suzana Gorišek, oblikovalka v Lisci. Seveda pa si ob tej priložnosti lahko dovolite nekaj več drznosti – ženske včasih rade poskusimo tudi kaj drugačnega, a smo praktične in racionalne, kadar kupujemo same. Morda pa si skrivoma želimo poskusiti tudi kak zelo trendovski model, ki si ga same ne bomo nikoli privoščile.

Pozorno izberite tudi model perila – nekateri moški prisegajo na boksarice, drugi ne nosijo nič drugega kot klasične slip spodnjice. So ženske, ki oblečejo le brazil hlačke, in takšne, za katere so edine prave hlačke panty. »Pri modrčkih morda res včasih želimo malce eksperimentiranja, hlačke pa so tiste, ki morajo biti na prvem mestu udobne,« doda Liscina kreatorka.

Ne pozabite preveriti tudi pravo velikost. Če tega še ne veste, lahko povsem nedolžno poklepetate o velikostih oblačil, ki jih nosimo; ali pa se zakopljete v predale in velikost preberete z etikete.

V decembru vas Lisca vabi tudi k sodelovanju v nagradni igri z ambasadorko znamke Lisca, Ano Bucik. Poglejte katere skrite skušnjave Ani ustavijo čas in v katerih najbolj uživa.

Vsak teden se lahko potegujete za komplet perila ali za glavno nagrado – darilni bon za izdelke Lisca v vrednosti 500€.

#BestThingsAreHidden