Foto: Ajda Sitar Foto:
Foto: Ajda Sitar Foto:
Foto: Urša Drofenik

Poletje bo še začinila Canonova kampanja, poimenovana My Next First, oziroma po domače: »Naredite nekaj prvič«. V njej velikan iz sveta fotografije ljudi poziva, naj si upajo razbiti rutino in monotonijo vsakdana, uresničiti želje ali celo sanje. Skratka narediti ali početi kaj novega v svojem življenju, oziroma vsaj drugače. In to ujeti v fotografiji ter deliti s prijatelji, znanci, svetom … Ter objavo seveda opremite z oznako #mynextfirst.

Dokažite sebi in drugim, da znate in zmorete storiti nekaj novega, pa naj gre za drugačno pot iz službe, kosilo v novi restavraciji, pripravo lastnega recepta ali pa kakšne večje podvige, kot so obisk gora, potovanja, skok s padalom ipd. Omejeni ste le z lastno domišljijo in fotoaparatom oziroma telefonom, ki bo vaš prvi novi ali drugačen korak ujel v fotografiji.

Oglejte si, kako sta nove lepote in okolja doživeli Ajda Sitar in Urša Drofenik.

Začetne korake in pravcate podvige drugih si lahko ogledate tudi na Facebook strani Canon Slovenija, kjer lahko delite tudi svoje ujete trenutke. V pričetku septembra pa se udeležite srečanja Instameet z domačimi vplivneži v Ljubljani.