Foto:
Foto:

Počitnice so čas brezskrbnega poležavanja na plaži, dolgih večernih sprehodov in predvsem druženja z najbližjimi. Pred odhodom uredite vse potrebno in se na dopust odpravite pripravljeni. Preberite si pet enostavnih rešitev, s katerimi bodo vaše počitnice takšne, kot si želite.

Pred odhodom na dopust pridobite mobilno banko Abamobi, s katero lahko v hipu slikate in plačate še zadnje položnice, v realnem času pa preverite stanje na osebnem računu, opravljate transakcije ali plačate e-račune. Imejte svojo banko pri roki vedno in povsod – tudi na plaži.

Brez skrbi zaradi nepooblaščenih nakupov

Uporabljajte odlične rešitve Abasms, SMS obveščanje. S to aplikacijo za vsako transakcijo prejmete SMS z obvestilom o opravljeni transakciji. Tako se v hipu prepričate, ali plačila opravljate resnično vi sami.

Dve plačilni kartici, ki ju resnično potrebujete

Opravite nakup letalske karte ali plačajte hotel z obročno kartico kreditna Visa Electron ali Zlato Visa kartico. Prva omogoča možnost poravnave nakupa po obrokih, za kar pri nakupu ne potrebujete dodatne dokumentacije. Število obrokov določite kar po SMS sporočilu. Zlata Visa pa ponuja nezgodno zavarovanje, turistično zavarovanje z asistenco, zavarovanje odgovornosti in prtljage, osebnih stvari, nepričakovane prekinitve potovanja in še veliko več.

Preventiva je boljša od kurative

Na tej točki ste že skoraj preskrbljeni, a preventiva je boljša od kurative. Zato dodatno zavarujte morebitno zlorabo plačilnih kartic. To zavarovanje krije škodo zaradi zlorabe izgubljenih ali ukradenih kartic, in kar je še boljše, pokrije vam tudi strošek izdelave nove kartice.

Vedno se predhodno zavarujte

Za preventivo poskrbite celovito. Pred odhodom na dopust sklenite turistično zavarovanje kar v Abanki. Zagotavlja vam finančno varnost v primeru nepredvidene poškodbe ali bolezni. Krije tudi zdravniško oskrbo v tujini in povrnitev stroškov za pravno svetovanje. Stroške krijejo tudi za izgubljeno prtljago in izdelavo novih dokumentov, poleg tega pa poskrbijo tudi za stroške zaradi zamude ali odpovedi letalskega leta. Družine pa lahko sklenete družinska zavarovanja veliko ceneje.

Z opisanimi storitvami Abanka omogoča večjo varnost in posledično popoln užitek na dopustu. Naj bo to čas resničnega počitka in nabiranja novih moči. Skočite v najbližjo poslovalnico Abanke, obiščite spletno stran ali pokličite na Abafon (080 1 360). Obkljukajte še zadnjo nalogo, nato pa se dopust lahko začne!