Praznični dnevi so priložnost, da ponovno vzpostavimo pristno bližino s svojimi bližnjimi in prijatelji. S prevlado elektronske komunikacije in prijateljevanja preko družabnih omrežij postajamo vse bolj odtujeni. Pomembno je, da ne pozabimo na povezovanje izven digitalnih svetov. Pogosto zadostujejo že majhne pozornosti: topli pogledi, prijazne besede, dotiki dlani in izrečene novoletne želje – vsem dobro.

Pa vendar želimo decembra svojim najdražjim in prijateljem podariti še nekaj več. Prijetno doživetje, ki si ga bodo shranili v trajen spomin in vedno znova obujali. Podarimo jim skupne trenutke, podarimo jim čas za druženje. Preprosta modrost, da so najlepša doživetja tista, ki jih delimo z nam dragimi osebami, zares drži. Ob njih se zavemo, kdo smo, od kod prihajamo in kam gremo.

Verjetno vas skrbi, da vam bo decembra zmanjkalo časa zaradi dolgega spiska opravil, ki ga narekuje konec leta? Morda vas žalosti, da se ne boste uspeli dobiti z vsemi, ki so vam blizu, čeprav si to neizmerno želite? Ne razmišljajte tako, Mercator je za vas pripravil posebno presenečenje. V sodelovanju z M Holidays vam z malo sreče podarja enodnevni izlet, na katerega lahko povabite kar 25 svojih bližnjih in prijateljev. Neverjetna priložnost za nepozabno doživetje. Sodelujte v nagradni igri; všečkajte Mercatorjevo FB stran, delite novoletni Mercatorjev oglas, pri tem označite prijatelja, mu voščite in uporabite #vsedobrovsemdobro.

Druženje nas povezuje in bogati, z njim se širi dobro. Vsem dobro.