Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo
Foto: Oglasno sporočilo

Mercedes je z razredom V dosegel popolno kombinacijo prefinjene elegance, udobne prostornosti in brezhibne varnosti.

Inženirji in oblikovalci pri Mercedesu svoje cilje po visokotehnoloških rešitvah izpopolnjujejo že več kot 100 let, njihov avantgardni pogled na potovalno izkušnjo pa se kaže v najnaprednejših rešitvah, ki temeljijo na popolnem udobju, varnosti in zanesljivosti brez primere.

Razkošje prostornosti

Razkošnost razreda V se začne pri prostornosti, ki jo lahko prilagajate svojim potrebam. 3 dolžinske izvedbe ter opcijsko šest, sedem ali osem sedežev, ki jih po potrebi lahko po zaslugi sistema praktičnih vodil s hitrim zaklepanjem tudi popolnoma odstranite ali pa zgolj spremenite njihovo postavitev in število.

Za dolga potovanja pa razred V ponuja odlično rešitev: poklopno in pomično mizo. Ta je primerna tako za malico kot tudi delo in igro.

Za še več odlagalnega prostora poskrbijo mreže na naslonjalih štirih posameznih sedežev. Na 12-voltno vtičnico lahko priključite svoje mobilne naprave in jih napolnite.

Električno odpiranje in zapiranje pokrova prtljažnika EASY-PACK je otročje lahko in omogoča udobno polnjenje in praznjenje. Aktiviranje je praktično: s tipko na ključu vozila ali s kljuko na zadnjih vratih.

Inteligentni sopotnik, ki ves čas skrbi za vašo varnost in udobje

Razred V se lahko pohvali z najnaprednejšo opremo in varnostno tehnologijo Mercedes-Benz Intelligent drive, ki zagotavlja maksimalno varnost in hkrati pomaga pri obvladovanju kritičnih voznih situacij:

  • serijski asistent pozornosti ATTENTION ASSIST,
  • serijski asistent za bočni veter,
  • sistem COLLISION PREVENTION ASSIST, ki preprečuje nevarnost naleta,
  • aktivni tempomat varnostne razdalje DISTRONIC PLUS,
  • paket vozne asistence,
  • paket za ohranjanje smeri,
  • preventivni sistem PRE-Safe, ki prepozna kritične razmere in preventivno in pravočasno izvede zaščitne ukrepe, med katerimi so tudi reverzibilno zategovanje varnostnih pasov na voznikovi in sovoznikovi strani, zapiranje odprtih oken in strešnih sistemov,
  • serijski voznikov in sovoznikov zračni meh, zračne zavese ter bočna zračna meha za prsni koš in medenico za voznika in sovoznika,
  • ISOFIX, ki je najbolj preprost za uporabo prav pri Mercedesu,
  • podvozje s prilagodljivim blaženjem za vse cestne razmere AGILITY CONTROL, ki prilagaja način blaženja razmeram na cesti in voznim razmeram.

Popoln ambient za vrhunsko potovalno izkušnjo

Prefinjena notranjost z visokokakovostnimi materiali in vrhunski multimedijski sistem za navigacijo, telefonijo in avdio bodo vsako vašo vožnjo spremenili v udobno potovanje.