Povabite prijatelja na klepet v živo. Foto:
Povabite prijatelja na klepet v živo. Foto:
S prijateljem brezplačno namestite aplikacijo Re:Union.
Zaženite aplikacijo in se povežite s svojim uporabniškim profilom.
Odložite telefone in uživajte v dobri družbi!

Začetek šolskega in študijskega leta je čas utrjevanja kolegialnih in prijateljskih vezi, izletov in raziskovanj. Nedavno predstavljena mobilna aplikacija Re:Union, ki je k uporabi pritegnila široko skupino uporabnikov ponuja vse to in še več. Prijatelji, ki vsaj za pol ure odložijo telefone, lahko osvojijo praktične nagrade, predvsem pa zares uživajo v družbi najbližjih. Za brezplačni prenos aplikacije obiščite AppStore in GooglePlay ter spremljajte #Re:Union na družbenih omrežjih Facebook, Instagram.

Raziskave so pokazale, da se osredotočenost na sogovornika povezuje z izboljšanim počutjem in kakovostjo življenja, večjo uspešnostjo pri študiju in delu ter zmanjšanjem stresa. Pivovarna Union zato ponuja preverjeno rešitev in nagrajuje prijateljske vezi. Od predstavitve mobilne aplikacije Re:Union je bilo ustvarjenih več kot 4.000 Re:Union dogodkov, na katerih so uporabniki odložili telefone in se prepustili užitkom dobre družbe. Podatki kažejo, da je brez pogleda na telefon več kot pol ure uspelo zdržati zgolj dobri polovici uporabnikov, a se hkrati nakazuje tudi trend uspešno opravljenih Re:Union dogodkov.

Preizkusite Re:Union!

No.1

Povabite prijatelja na klepet v živo.

No.2

S prijateljem brezplačno namestite aplikacijo Re:Union, ki jo najdete v AppStore in GooglePlay.

No.3

Zaženite aplikacijo in se povežite s svojim uporabniškim profilom.

No.4

Odložite telefone in uživajte v dobri družbi!

Re:Union nagrade

Če se vsaj 30 minut ne pritaknete svojega telefona, boste za vajino druženje nagrajeni s praktičnimi nagradami: majice, kape, pijača in druga presenečenja. Glavna nagrada pa je seveda nemoteno druženje s prijatelji.

Za več informacij obišči reunion.si. Živjo, življenje!