Vaša dnevna soba bo postala središče zabave in dogajanja. Foto:
Vaša dnevna soba bo postala središče zabave in dogajanja. Foto:
Spoznajte vse napredne funkcionalnosti televizije EON.
Spoznajte vse napredne funkcionalnosti televizije EON.
Bogata knižnica video vsebin.
Bogata knižnica video vsebin.
V paketih EON glejte več kot 70 programov HD.
V paketih EON glejte več kot 70 programov HD.

ki bo spremenila način gledanja in dojemanja televizije. Dobra novica je med drugimi ta, da je lahko odslej tudi vaša televizija pametnejša, boljša in hitrejša.

Telemach je predstavil največjo tehnološko inovacijo v regiji, ki bo vašo dnevno sobo spremenila v središče zabave in dogajanja. Razvili so EON Smart Box - prvi pametni sprejemnik pri nas, ki združuje televizijske vsebine z digitalnimi storitvami in aplikacijami Android TV, s čimer vsak televizor spremeni v pametni televizor.

Z novim EON Smart Boxom lahko na svojem televizorju uporabljate vse napredne funkcionalnosti televizije EON in storitve platforme Android TV: YouTube, Google Play Music in Google Play Movies & TV. Prav tako lahko prenašate in se zabavate z igrami Google Play Games ter uporabljate na tisoče drugih aplikacij iz trgovine Google Play Store.

Sprejemnik EON je opremljen z novim daljinskim upravljalnikom, ki je osvojil prestižno oblikovalsko nagrado Red Dot. Ponaša se s tehnologijo Bluetooth in glasovnim iskanjem, kar bo bistveno olajšalo iskanje vsebin. Na vseh napravah ponuja enako število televizijskih programov in vsebin na zahtevo, ki jih je v novi knjižnici več kot 12.500. In kar je najboljše - EON je na voljo vsem prebivalcem Slovenije, ne glede na to, ali se nahajajo v Telemachovem omrežju ali ne.

Pametnejši, boljši in hitrejši tudi novi fiksni paketi družine EON

Na Telemachovem GIGA omrežju, največjem omrežju nove generacije v regiji, lahko odslej uporabniki uživate v prenovljenih fiksnih paketih EON LIGHT, EON FULL in EON PREMIUM.

Začetni paket EON LIGHT nudi najvišje hitrosti v začetnem trojčku, ki segajo kar do 75 Mbps. V srednjem paketu EON FULL so na voljo hitrosti interneta do 150 Mbps, v paketu EON PREMIUM pa celo do 300 Mbps. Odslej je pri Telemachu na voljo tudi dodatni paket 1 Gbps za najzahtevnejše uporabnike. Poleg izjemnih internetnih hitrosti vsi prenovljeni paketi vključujejo več kot 70 programov v visoki ločljivosti HD, ogled za sedem dni nazaj in več kot 12.500 vsebin na zahtevo.